自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇計算過單係年初一, 派咗幾多錢"利是" ?

我剛剛計一計, 單單今日已經派咗 $ 2900 出去
本來唔駛咁多, 可以慳番少少, 之不過好似我下午返外家, 果度平時只有3-4 個保安員當值, 今日起碼有成 10 個保安員返早班

子爵府

Re: 有冇計算過單係年初一, 派咗幾多錢"利是" ?

年年都係0甘啦
我舅父以前做保安
佢話一過年平時坐房唔浦頭個D都會出現係"車立"口架

侯爵府

畀面勳章

我今日派左310,亞女200,叔仔100,夜晚11點幾返屋企,見到夜晚個看更俾左10蚊,因為平時1個月都見唔到佢一次,所以俾10蚊,同埋我地差唔多全家族最細,所以年年都唔會派好多,有限錢.

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我今日派左over $2000, 明天繼續派利是行動. :mrgreen:

伯爵府

好媽媽勳章

$500.- X 14
$200.- X 2
$100.- X 13
$50.- X 12
$20.- X 3
$20.- X 50 (呢疊比阿媽幫我派)
--------------------------------
$10,360.-
=======

全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

一千大元!
$500x2 俾叔仔!

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

陳美嬌 寫道:
年年都係0甘啦
我舅父以前做保安
佢話一過年平時坐房唔浦頭個D都會出現係"車立"口架

我老豆做過看更,d住客好鍾意佢架!年年都收成萬蚊利是!

做女時會幫佢拆利是,見到咁多$$,好鬼開心架

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

派$20蚊封,total先$8xx,所有小朋友都派晒lu,同老公單係年初一收都收千幾,扣埋買禮盒錢都重有得袋,希望老公開工利是大封D

公爵府

2019新春慶豚圓

$4000

複式洋房

醒目開學勳章

40封, 每封20
2封, 每封50
無左850蚊, 初一去左99家, 但未返外家

複式洋房

10封, 每封100
4封, 每封20
Total $1080

大宅

$100 x 6
$50 x 4
$20 x 30
$10 x 20

=$1,600.00

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 有冇計算過單係年初一, 派

禁止訪問

珊瑚宮

好媽媽勳章

今年勁啊派咗約$2000~但已經回晒本lu,一家四口逗咗成$8XXX利事喇

首頁

尾頁

跳至