想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

仁安的醫生一問

Hello, 我是(男)新丁,最近去左仁安睇,揀左一位女醫生(因為我太太唔想搵男醫生),佢叫周敏姬,請問她好唔好架?因為我睇親D留言通常都係講梁啟文or董方卓。

令外想請問做過IUI的朋友,過程痛or辛苦嗎?我太太有D驚!

Thank You so much, 新年快樂 and 早生貴子!

禁止訪問

Re: 仁安的醫生一問

大宅

Thank you thank you!

複式洋房

我睇過一個女醫生...佢叫袁凱珊!! 都唔錯架, 佢好細心架!!

禁止訪問

大宅

為何咁講呢?莫非佢地會叫人做D唔需要的檢驗?

禁止訪問

民房

totally agree
123onebaby 寫道:
不過仁安醫生有個共通點, 大家都好like 講錢

禁止訪問

別墅

mmbbb555,
如果你太太想做iui, 你可以試找董曉芳醫生. 佢係沙田同尖沙咀都有診所, 另外亦會係仁安接診, 不過很多人搵她做iui所以要等兩,三個月左右. 我都係董醫生幫我做iui的, 過程不算辛苦, 而家等緊bingo. 但請問你與太太試了多久都不能成孕?

大宅

So...should we still come back to them to check? or just for Dr Yuen?...if not go to 仁安, any other recommendation is reliable and reasonable? I know there is no free lunch in the world, but at least the service should be value for money!

大宅

To Momopig...thanks for your information...I and my wife already try for 6 months but we check at 家計會 twice and 仁安once before. The problem is me...蟲蟲不足及不活躍!

By the way, may I have the contact of Dr Tung? Please!

首頁

尾頁

跳至