夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

好唔開心,年初一晚同c6分手,佢無理我...

詳情我唔想講咁多,因為無心情打字,總之c6識左個女仔我一定會分開...我今次上來只想講出唔想up住唔開心....
我昨晚到而家都無食

大宅

Re: 好唔開心,年初一晚同c6分手,佢無理我...

最老土個句"時間會沖淡一切"
唔好理佢係咪年初一,喊晒出黎會舒服好多,喊完最緊要活得比佢好

大宅

試下看戲, 做些可令你分散注意力的事, 暫時忘記 C6, 等自己好過點先, 記得吾好餓暈自己, 對自己好點,

民房

grand2005 寫道:
最老土個句"時間會沖淡一切"
唔好理佢係咪年初一,喊晒出黎會舒服好多,喊完最緊要活得比佢好

好多謝你呀,好一句時間會沖淡一切,雖然我都知道會好慢長,但在呢一刻我真係好想有人安慰我.....多謝

民房

chuiiris 寫道:
試下看戲, 做些可令你分散注意力的事, 暫時忘記 C6, 等自己好過點先, 記得吾好餓暈自己, 對自己好點,

但我真係做咩都提唔起x,最想埋響張棉toy入面...

大宅

明白一定有唔開心, 不如訂一個日子, 例如2星期, 立定決心過
Our anniversary[br]

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

既然知道就要好好保護自己,鍚自己呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

佢為左個女仔同你分開, 要唔要佢都擺啦~~~

我最憎D咁無情無義既人

你結左婚?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你因為佢而唔食野, 但佢呢, 分分鐘快活過你.

你要活得比佢好呀 呢個世上仲有好多好男人架, 妨且無左佢, 1個人亦可以活得好精采!!!

大宅

唔好為左佢咁唔開心啦~~
你要錫自己呀~~唔食野點得呀~~

大宅

應該多謝個衰人,起碼佢唔會等你5、60歲先黎變,我都經歷過呢D日子,雖然到而家都重好憎個賤男,但另一方面又好慶幸佢可以比我重生 D垃圾都係留返比下家莊

民房

但最慘係好掛住同c6開心

別墅

新既一年有新既開始,呢個係天意,唔好唔開心,早知比遲知更好!你走運了!
成長的代價,就是家人一個一個地離我而去嗎? 長大,正是越來越多的痛苦與孤寂. 他們的離開叫我心痛... 我永遠記得,他們給我的就是一生中最好的東西。

男爵府

2019新春慶豚圓

相信你一定好唔開心,搵朋友傾訴吓,會對你有幫助。又或者搵啲嘢發洩吓,例如剪爛哂c6啲衫褲、打爛哂佢啲嘢,掉哂賤佬啲嘢出街!將佢啲貴重嘢收埋哂!佢絕,你要絕過佢!

大宅

唉!想當年我同我老公一齊左都重喊梗之前果個足有半年......但我而家咪又幾好......
只要你係愛自己多過愛佢,你諗下繼續同佢一齊自己就會無運行,咁你就一定可以放到手......
Good luck!

大宅

凱旋BB,
I am not sure if you have any baby with him as your nick name is 凱旋BB.
if yes, I think you just need to be brave to face to be a single mom. Try to get as much as you can from him and have a new life.
If not, I suggest you to find a better man as that guy really doesnt care.
There is lots of trees outside, why stick to one if he doesnt care about you??

子爵府

好媽媽勳章

加油呀,好多人會支持你,雖然唔知你為咩,但個男人連求都唔求下你,咁就算吧啦,放棄佢,等於救左你自己,我都試過同死佬分開,初頭段時間的確係好難捱,最好就搬番去同屋企人住住先,可以分散自己既情緒,之後你自己再諗下有咩自己一直好想去做而冇機會去做(例如:去旅行),最緊要你自己要有一個信念:我要活得比你好!

男爵府

要愛人,都要識愛自己先,做女人要識錫自己,依附任何人都係唔值得,你要振作

民房

我好嬲,到而家都48小時,佢居然都無搵過我,
我好心痛好憎佢,好嬲好累!佢可能知我會(隱)唔住搵佢,但我今次會企硬,我今日有3次好衝動想打比佢問清楚又好,鬧到佢pk都好,但都無打,我唔想再聽佢d唔合理

洋房

你今次點都要企硬,唔好搵佢先。佢係愛你,自自然然會找你先,我以前都好似你咁,好容易會忍唔住打返俾對方先,之後發覺對方變得愈來愈得戚,我就好嬲點解自己要咁委屈。所以...而家唔會喎,sorry!!!!你鐘意就打黎,唔鐘意就算,我約fd出去玩都唔知幾開心。

首頁

尾頁

跳至