跳至

首頁

尾頁

侯爵府

BK Milk勳章

我想搵地方呻下

我想搵地方呻下!!!!!!!!!

事情其實唔關我事, 不過有d睇唔過眼,

我老公個friend 佢老婆年尾生左個b, 聽我老公講個bb向佢個friend阿媽到湊, 話說我諗著去佢個friend 到拜年, 我老公話佢friend個bb 只係初一,二向屋企, 其他cny就向祖母到, 我初頭以為佢老婆初四要返工, 我就話不如星期六去啦, 佢都放假, dim 知我老公就話就算佢兩公婆放假都唔會湊返個bb返屋企, 得閒星期六日去奶奶到玩!
我話"禁都得, 咩人黎嫁" 我老公就由得佢, 佢老婆大晒, 佢地成班friend 都話過, 佢唔聽, 遲d 個bb 唔認佢地, 係佢地既事, 做friend 就講左.

呢個世上仲有d 禁既父母

大宅

Re: 我想搵地方呻下

使乜咁嬲呀?

我都有朋友係咁﹐放BB0係婆婆度﹐自己屋企連BB床都冇。但係我覺得一家唔知一家事﹐可能你朋友&我朋友都覺得咁係最好0既安排﹐俾BB一個穩定0既生活環境﹐唔使兩頭走。又可能佢地有自知之明﹐帶BB返屋企反而會照顧得唔好。總之一句講晒﹐BB健康happy就得

BTW﹐我朋友個女差不多3歲﹐雖然淨係周末同父母出街玩完番婆婆度﹐但都好跟爸爸媽媽。

侯爵府

BK Milk勳章

tokyogirl, 你講得無錯, 真係"一家唔知一家事", 不過有時真係睇唔過眼, 好似佢老婆坐月時, 夜晚死到"喂"個bb夜夜奶, 要個奶奶半夜三更去"喂", 個奶奶日頭仲要照顧個大人, 煲野俾個新抱

算啦, 其實我都係呻下, 可能我身邊d friend 個個都會辛苦d, 自己湊返個bb.

大宅

如果覺得自己唔適合揍就唔好生啦,養寵物前都要"停一停,想一想",何況係自己骨肉

珍珠宮

我身邊好多朋友父母都係在職,但無論點辛苦,佢地都會自己湊BB,最多係請工人,或者日間俾62/99湊,夜晚自己湊,始終都係自己BB,會捨得

首頁

尾頁

跳至