跳至
[2005年] 真的很擔心

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

真的很擔心

bb巳經17個月,為什麼常常行行吓又跌,她巳在14個半月識行,為什麼到現在行得都不是很穏定呢,是否腳有問題呢,真是很擔心,請各位給我一些意見,謝謝
:-P :party: :weapon: :wink: :lol:

大宅

Re: 真的很擔心

如果真係擔心,可以帶佢睇醫生,或者去健康院問下姑娘.

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

帶佢去健康院問下姑娘都好呀∼, 我囡囡都係剛剛識行(16.5個月大) , 都未行得好好呀∼

大宅

好媽媽勳章

多謝你們的回應,其實我巳問了健康院,他們說沒有問題,3月打針時再見醫生Check. Thanks.

:-P :party: :weapon: :wink: :lol:

別墅

個個都係咁跌大架啦 不用太擔心呢!

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

唔駛擔心嫁!卡樂B一歲識行,到宜家都係行得唔正經,有時都會跌跌碰碰咁,隻腳成日都瘀,小朋友跌吓跌吓就大嫁喇!

大宅

健康院話唔使擔心就唔使擔心啦,我自己都是十八個月才識行,我教會都有一個BB是十八個月才識行,沒有問題的。

大宅

既然姑娘話無問題,唔洗咁擔心,彤彤都係差不多15個月至會行,而家都唔係好隱,成日都跌架,初期行路好似打醉拳咁,好搞笑~

複式洋房

熙熙13個月左右識行.但而家17個月有時都會行唔穩.坐左係地. 所以係要慢慢來的. in progress 就得啦!!

首頁

尾頁

跳至