夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

老公好心野,又同奶奶住*~*

我老公平日已經趕唔到返屋企食飯, :evil: 如果可以準時收到工,又有同事或朋友叫食飯,佢多數都去,我地同奶奶住,雖然有工人同奶奶幫我照顧個女,但老人家好多說話聽,我夠要返工啦!為咗個女我都唔OT,趕返去食飯睇女,廢事比人話,我地唔係住同一層,我住2樓,奶奶住地下,但食飯一齊食,成日都係我一個返屋企食飯,好似唔知點咁,有時聽到D難聽說話, 好唔開心,老公又未返,我咪帶個女返上2樓囉, :-( 以前我住陶大付近,悶都可以落街行, 依家住咗去村屋,付近咩到冇,只係可以同個女係屋企睇電視,老公多數紅日放假先培我同個女, 有時多野做紅日都要開工,好可憐呀~~~~ :-( :-(

子爵府

好媽媽勳章

Re: 老公好心野,又同奶奶住*~*

其實你老公可能見平日多野做...有時間都想同朋友同事食飯傾偈減壓...其實你除左睇電視...可以同個女玩...屋企有無養狗...可以帶狗仔散步...

[url=http://lilypie.com][img]

民房

我有同個女玩呀!冇養狗,吁就係同個女玩和睇電囉!10點幾個女瞓咗,有時等得就等埋老公, 有時等唔都咪瞓 囉, 每日如事,好悶呀!如果冇咗個女我都唔知點過,所以個女係我命根 .

複式洋房

你老公放假都可以陪你
我老公唔係放紅日的, 我要成日自己搵節目.
咪買定d 書, dvd 睇,
或者搵野學下囉....!

首頁

尾頁

跳至