自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

問路.....thxthx!!

我想問下呢個地方如果take mtr or o係中環去, 可以點去呀?? thx!!

灣仔港灣道28號灣景中心三里屯

大宅

Re: 問路.....thxthx!!

check here please!
去到中環在宜和中心搭去會展的巴士快d, 因為搭地鐵落車行10分鐘才到!

大宅

如果你係中環電車路近環球大廈,你可以搭18號巴士(中國聯合銀行大廈門口有站),到灣仔碼頭落,沿行人天橋行入去。

如果搭地鐵,就係灣仔站出A2出口,上柯布連道行人天橋行出去。 搭地鐵比較行得遠。

所有行人天橋都有指示牌,唔難搵。
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-34397-action-spacelist-type-blog

珍珠宮

.... 都係唔多識tim....central我會o係near LKF 囉....
有冇多d choices ar? thx thx!!

大宅

咁你識唔識由LKF行落去畢打街呀? 即係Mark & Spencer對出嗰條街。
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-34397-action-spacelist-type-blog

珍珠宮

我諗我都係take mtr .... 行過去啦 .... ><

首頁

尾頁

跳至