跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

o向街暈o左大家要小心d啦~

大宅

好媽媽勳章

Re: o向街暈o左大家要小心d啦~

你冇事嘛,有冇睇醫生呀,知唔知點解會暈呀,我就經常都有呢d事既發生,(我好易暈,尤其是有左bb)試過陀住雪雪5個幾月時,突然係街訓低左,嚇到希文係咁喊,好彩咁啱我媽咪係我暈低既附近打電話黎,d途人幫我聽電話話我暈左同位置,兼幫我報警,如果唔係我同希文都唔知點算,所以一發覺唔妥,都會第一時間搵個地方坐低,就算冇得坐都會挨或扶住d欄杆,起碼真係暈時,都冇跌得咁傷,(果次我跌傷左後腦,所以而家更易暈)所以大家真係要小心身體,一有乜野唔妥,就要即刻睇醫生,唔好拖喇~
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

大宅

二位都要小心呢! 尤其小巫女女你又有左架嘛,保重呀...

http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

男爵府

2019新春慶豚圓

E&J 及小巫女女...
你兩位都要多多保重啊~

E&J,
你暈既時候係因為本身已有點唔舒服???
定乜事都無突然暈啊???
我聽過人地講有迷暈黨...應不會吧???

大宅

大家真係要小心身體~

男爵府

E&J,
咁依家冇事嗎?

小巫女女,
你都要小心呀 !
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

大宅

我陀住彤彤時係多人空氣唔流通既地方都試過暈,一暈就想嘔,出冷汗,好辛苦~好彩無訓落地,深呼吸一陣就無事。大家要保重身體,願新一年大家身體健康!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個仔岩岩有左凱豐3個月到都試過....直頭眼前唔係一黑...而係一白...但果刻好驚...驚暈低成個人跌落地bb都冇埋...所以就即刻搵果d"膊"位伏低頭...見OK重行到...即刻9秒9用左2,3步行左入附近一間舖頭坐...嘩...果次真係嚇死我...
我果次係行緊去番工,見行到好熱,就入OK買野飲...可能比佢門口頭頂咪好大個風口位既...吹一吹...我係排緊隊果時已經開始黎料...
出左OK唔夠1分鐘已經眼前白晒...
好彩眼前一白果下我自己先先坐一坐...唔理啦,搵個位坐低先...唔係一陣有咩事都唔知點算...又冇人在身邊...街上d人都唔知你咩野事...因為我果下係連講野都講唔到...

自己第一時間又諗住BB...所以有咩野事都好,坐低左先算...

大宅

E & J

而家冇事就好啦! 下次出街真係要小心d啦!!
好好保重!!! 養好身子啊!!

小巫女女
你都要好好保重!

等待驗證會員

嘩,講開暈我諗我經驗係最豐富喇
我多數係返工途中嘅mtr到,我通上早上嘅狀態係最差同埋可
能焗就黎料...經驗話我知真係唔好死頂,因為我次次我都高
估咗自己,以為企埋一邊挨住嘢抖吓就會冇事..
原來自己真係控制唔到自己嘅身體狀況,...就咁就(呂)低咗.. :-( 所以各位mami如果你吔真係覺得有想暈嘅先兆..
如: 眼前曚查查,心跳加速,又有便意..又標冷汗,經驗話我知千奇唔好死頂,快d 坐低抖抖標完身冷汗就好舒服冇事架啦...

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

[quote]
Hollycircle 寫道:
嘩,講開暈我諗我經驗係最豐富喇
我多數係返工途中

男爵府

2019新春慶豚圓 睛靈勳章

小巫女女 & E&J

小心身體呀!   

真係沒想到原來咁多媽咪都會試過無端端暈.   有時係MTR都會見D女士暈要坐係度休息.

健康真係來得不易. TOUCHWOOD我咁大個女都未試過,大肚時身體狀況同平時一模一樣.可能真係運動得多, 可惜生左ISSAC後都少了好多運動. :-( :cry:

大家都要保重身體!

大宅

好媽媽勳章

多謝各位關心,冇計啦,做女時唔識珍惜身體,成日唔食野,所以攪壞左身體,而家真係追都追唔返 :-(
其實我由中學已經成日暈,一星期更有一次,加上我血壓偏低,所以更易暈,好以呢兩日咁,唔知係咪天氣變化定係阿b要我造多d血既關係,心臟位置好唔舒服,成日都好以透唔到氣咁,暈陀陀,心跳快到自己都聽到,呯呯聲,都唔知乜事,又去唔到睇醫生,真係連街都唔敢出,怕自己係街暈低,自己一個唔緊要,最慘係帶住雪雪同希文,有起事黎真係唔知點算 :-(
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

珍珠宮

2019新春慶豚圓 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

小巫女女 & E&J,

你兩個都要小心呀!盡量休息多啲,可以嘅出街就搵人陪會較安全!
該用戶已被刪除

大宅

E & J,

你身體好返d未呀 :-( :-( , 真係擔心死人啦....
Chung B染o左獅吼病, 係咩來架, 佢好d未呀...
你三個都要好好保重身體呀, 病真係好難講... 唉...
希望你哋早日康復啦.

之前bee bee 同我都一齊病咗, 我都覺得好辛苦,
又擔心bee bee 有事, 自己又身體唔好,
老公 & 婆婆 真係最辛苦要照顧我哋兩個.

新一年好希望每個人都一定要身體健康!!
該用戶已被刪除

男爵府

2019新春慶豚圓 睛靈勳章

Erica

剛才看到你寫的內容, 原來近日發生那麼多事. 真係登你心痛. :cry:

你地一家4口真係要小心身體, 特別係chung b 同你, chung b成日都被人傳染d病番來, 真係唔低. :evil:

你自己都係呀, 食番多寶品, 休息多d呀.

男爵府

畀面勳章

小巫女女 & E&J

你地要小心身體呀!

新的一年,新的開始,希望大家大大細細都平安、喜樂、健康!

大宅

好媽媽勳章

E&J,

聽到你地而家都好返,都安心晒,呢幾日天氣凍左好多,你地都要小心身體呀,唔好出咁多街喇~ 仲有,你講得冇錯,小朋友病,除左佢自己辛苦外,真係全家人都陪佢一齊辛苦,所以湊小朋友真係唔容易架~~ :-(

首頁

尾頁

跳至