烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

边款電子磅和边款發蛋器好???

我剛有了新焗爐, 好想學make cake & bread to my daughter, 但係 mud 工具都未有, 因電子磅和發蛋器都是電器和略貴, 又唔知边款好用, 價錢相宜和响边度買最好(如舖頭定係網上舖).所以煩請請各位告知吧!!!
Many thanks!

大宅

2019新春慶豚圓 畀面勳章

Re: 边款電子磅和边款發蛋器好???

蛋糕材料舖有好多選擇,價錢唔算貴!電子磅同打蛋器普通佰零蚊都有,妳可以去二德惠睇吓!油麻地店聽日都會開,灣仔店就休息!
地址:油麻地上海街395號安業商廈8字
電話:81113080
地址:香港灣仔洛克道114號嘉駱商業大廈9字樓
電話:8111 3090
另外荃灣都有,不過二德惠多野賣啲!
荃灣Orange Banking Store地址:荃灣南豐中心7字738室(mtr A 出口)
電話:24992281
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

大宅

聽人話觀塘都有幾間(唔知係边), 但最多人去好似係二德惠, 其實呢間係咪已經是最多野買和價錢最相宜的呢? ?-( ?-( ?-(

大宅

咁請問買既時候要注意O的甚麼事項呢?

大宅

不好意思想問下有無野要注意呢?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我用緊果個砲子磅係係呢度買
http://www.ask-shop.com/cgi-bin/store/merchant.cgi?product=cat09&subcat=3

HK$99
可量低至1g

首頁

尾頁

跳至
熱門主題