嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

問有無人知邊間中醫好咳呢??

我個仔斷斷續續都病左好耐, 由聖誕至而家, 多數係running nose 同咳.
有無人知邊間中醫好咳呢??

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 問有無人知邊間中醫好咳呢??

我仔都係,睇左中醫就好d,但仲有咳.
前日我媽燉左鮮奶花膠,呀仔食左2次真係無晒咳

別墅

燉幾耐

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

beautiful 寫道:
燉幾耐

2個鐘

大宅

之前我個囝囝又係咳左好耐都唔好, 後來朋友介紹個中e比我, 而家囝囝好番喇, 胃口仲好好, 如果想要個中e既資料, 請PM我丫

別墅

Hi,

Pls email your chinese doctor information to me, my address is [email protected]

Many thanks
George

大宅

geoshi50
please check your PM.

別墅

pls pm details to me , many thanks

大宅

beautiful,
check your PM

複式洋房

Can you send me the details too? Thanks

longBB 寫道:
之前我個囝囝又係咳左好耐都唔好, 後來朋友介紹個中e比我, 而家囝囝好番喇, 胃口仲好好, 如果想要個中e既資料, 請PM我丫

大宅

catmom,
please check your PM

別墅

唔該pm 埋比我吖. THANKS
Ah B

別墅

唔該pm 埋比我吖. THANKS
[img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10403;127/st/20010517/n/winglok/dt/14/k/d2ad/age.png[/img][img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10714;112/st/20030730/n/wingchiu/dt/14/k/ade8/age.png[/img]

首頁

尾頁

跳至