跳至

首頁

尾頁

男爵府

2004年6月bb (part 29)

報到時間又黎啦

男爵府

Re: 2004年6月bb (part 29)

現在好好好眼瞓

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

[size=large]早...[size=x-large]晨...[size=xx-large]呀...

史迪媽, 唔好太擔心, 留意住個病情, 比佢休息幾日, 好快會無事架, 到時你想坐下抖下都唔得咯 :mrgreen:

家姐, 你尋晚做賊黎呀?

男爵府

我昨晚和斯渝睇左"Night At The Museum".. 好開心! 阿囡全程好聽話坐定定睇足全場.. 是到最後斯渝要去洗手間, 我們走先... 跟住我再和斯渝玩埋波波池先返屋企... 我和阿囡都散晒.... 我沖完涼出黎阿囡已經攬住左隻winnie the pooh瞓著左....

伯爵府

家姐,
你真係好體力, 唔怪得知你瘦得咁快啦 :mrgreen:

男爵府

阿妹,
都仲未達到我的理想... :-( :-( 明日開始做sit-up
無計啦!! 斯渝好好精力, 你都見團拜當日阿囡跑黎跑去, 又爬黎爬去..現在阿囡在屋企, 我每晚都要好似動物園管理員看馬騮

男爵府

阿妹,
"阿儀生活事件" 無update ar :mrgreen: :mrgreen:

伯爵府

家姐,
咁又係呀, 斯渝已經唔再係樹熊小姐啦

近排又忙又倦, 所以無 update 囉

男爵府

阿妹,
你星期一唔係休息日咩

子爵府

男爵府

阿妹,
阿儀最近的poo poo情況如何.. 我最近試左個方法, 就是沖涼後一定和阿囡用babyoil按摩一下個肚子... 現在touchwood阿囡每二日都會有一次大大....

伯爵府

家姐,
星期一放炸, 同隻佬周圍行, 行到邊, 食到邊, 所以咪倦囉 :mrgreen:

阿儀係因為食某一個醫生開ge藥先會令到 d poo poo 有問題, 家下轉番個醫生, 又無問題咯, 加上佢鍾意食粟米, 南瓜同埋橙, 所以暫時 no problem :mrgreen:

伯爵府

海倫,
你個妹點呀?

大宅

Good morning! So busy ah....my hubby took some photos at the gathering on Sat, but I don't think we will have time to upload them until the weekend.

Helen, how's your sister?

子爵府

阿妹剛打俾我, 一陣lunch可以出院。
佢問左醫生, 大概4-6個星期就會有period, 過左第一次period就可以再來過~~ 心情都ok, 拖左咁耐, 佢都有d心理準備......

伯爵府

海倫,
你換左條 ticker, 我仲以為你........ :mrgreen:

子爵府

山渣,
答番妳個問題~
我阿妹未睇尹醫生, 佢原打算尋日響醫院照完睇情況點先再約。但尋日照時, 醫生好詳細解釋俾佢聽, 佢個情況唔只無心跳, 而係無胎呀, 即係只有個水囊同食物囊! 佢之前誤會左話個胎有大, 其實係個水囊有大到......
佢聽完醫生講, 臨時決定做手術...所以我都攪左成日, 而家好眼訓 (佢最後排到6點幾做手術, 所以9點幾都食到我d粥 :mrgreen: )
今日會另外一個妹陪佢出院~~~

子爵府

pcsiauw 寫道:
海倫,
你換左條 ticker, 我仲以為你........ :mrgreen:

:tongue:

男爵府

Good Morning....!

史廸媽,
鏗鏗今日好番 d 未? Poor 鏗鏗, 希望佢快 d 好番la...! 做番個開心活潑小朋友...!

Helen,
祝你妹妹早日康復...

等待驗證會員

早晨呀!!!

蓮蓮,
哈哈, 我開頭見到都以為係呀....

海倫,
咁個醫生解釋得咁詳細佢聽, 都唔需要再waste 錢去問second opinion.... 養好身體.. 再來過!!!!

kohelen 寫道:
山渣,
答番妳個問題~
我阿妹未睇尹醫生, 佢原打算尋日響醫院照完睇情況點先再約。但尋日照時, 醫生好詳細解釋俾佢聽, 佢個情況唔只無心跳, 而係無胎呀, 即係只有個水囊同食物囊! 佢之前誤會左話個胎有大, 其實係個水囊有大到......
佢聽完醫生講, 臨時決定做手術...所以我都攪左成日, 而家好眼訓 (佢最後排到6點幾做手術, 所以9點幾都食到我d粥 :mrgreen: )
今日會另外一個妹陪佢出院~~~

首頁

尾頁

跳至