自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好處:

1) 起碼有d有質素嘅劇睇
2) 亞視又唔駛比人話成日重播
3) 香港電視的藝員又可出鏡

...........

水晶宮

Waste the program..

伯爵府

回覆:假如....將香港電視d劇賣比亞視....

亞視會吾會拎錢出嚟同有無錢拎出嚟都成問題

你好

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

你真係諗得簡單

侯爵府

hashtag影視迷勳章

亞視一定唔買+播﹐即係落佢面!!

HKTV 亦唔會咁做﹐王生做過ATV CEO 架

wcpcelia    發表於 13-10-17 19:40

伯爵府

2018復活節勳章 王國教室勳章

回覆:YingYing05 的帖子

亞視甘都生存到又使乜買片呢?距骨子裡系“收視如浮雲“,ATV焦點有人睇就得啦

侯爵府

遊學勳章 畀面勳章

回覆:YingYing05 的帖子

掉轉買起ATV

珍珠宮

好媽媽勳章

Atv背向祖國, 大把錢, 出天價都買不到。。。阿爺鐘意聽話乖仔, 根本不是錢的問題

珍珠宮

引用:好處:1)+起碼有d有質素嘅劇睇2)+亞視又唔駛

原帖由 YingYing05 於 13-10-17 發表
好處:

1) 起碼有d有質素嘅劇睇
建議不錯,可惜你認為個cheap精會買咩!

水晶宮

以前atv 個個月籌旗出糧, 而家呀爺大把錢出糧架, 佢地唔會買節目, 連有無廣告都唔care

珍珠宮

阿爺唔鍾意王生,AxV親中,佢點會( 敢)咁做。

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

翡翠宮

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:亞視甘都生存到又使乜買片呢?距骨子裡系“

原帖由 momo06 於 13-10-17 發表
亞視甘都生存到又使乜買片呢?距骨子裡系“收視如浮雲“,ATV焦點有人睇就得啦

...
收視如浮雲

侯爵府

買劇jar wor.........唔係買賣ATV ah.....

大宅

亞視唔會買佢D劇,佢亦唔會賣俾亞視。
最大原因係價錢問題,而且香視D劇係用4K拍,亞視播出街未必播倒,又或者色水唔同哂,影衰香視出品。
不喜勿插啊

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:亞視甘都生存到又使乜買片呢?距骨子裡系“

原帖由 momo06 於 13-10-17 發表

...

總有離別的時候

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:亞視唔會買佢D劇,佢亦唔會賣俾亞視。最大

原帖由 Paisley1130 於 13-10-17 發表
亞視唔會買佢D劇,佢亦唔會賣俾亞視。
最大原因係價錢問題,而且香視D劇係用4K拍,亞視播出街未必播倒,又 ...

男爵府

亞視都唔係為賺錢既

大宅

賣比奇妙或now好過賣比亞視啦,亞視都唔知有係錢找數

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

其實如果純粹係想做好production, 點解唔可以製作將片賣俾其他台?

請勿打招呼~

珍珠宮

引用:其實如果純粹係想做好production,+點解唔可

原帖由 melody228 於 13-10-17 發表
其實如果純粹係想做好production, 點解唔可以製作將片賣俾其他台?
你認為其他台好助大其他未來對手嗎?
世界杯轉播已經是一個好例子啦!

首頁

尾頁

跳至