跳至

首頁

尾頁

男爵府

報左元朗真光幼稚園o既朋友,入黎討論下 ^_^

我個女都報左,我個女 in 11 點, 你地又 in 幾點呢 ?? 睇下到時可唔可以見到你地 ??
該用戶已被刪除

Re: 拎左元朗真光幼稚園表格o既朋友,入黎討論下 ^_^

男爵府

係呢 . 你個女仲 in 左邊間呀 ??
該用戶已被刪除

男爵府

Re: 報左元朗真光幼稚園o既朋友,入黎討論下 ^_^

我報左肖珍 ( 不過衰左) ,報左信義生命幼稚園 (收左上午班).而家報埋真光睇下得唔得

子爵府

我同個仔報左名, 我地in 12點,
不過, 唔知佢到時會唔會扭計,
佢有時都坐唔定,
都唔知人地收唔收添!
我就無同佢報多間呀,
我諗住睇下真光收唔收先至算囉,
我好大頭蝦, 好似唔記得係報名表上填要讀上午定下午添,
點算好??

男爵府

rubytang 寫道:
我同個仔報左名, 我地in 12點,
不過, 唔知佢到時會唔會扭計,
佢有時都坐唔定,
都唔知人地收唔收添!
我就無同佢報多間呀,
我諗住睇下真光收唔收先至算囉,
我好大頭蝦, 好似唔記得係報名表上填要讀上午定下午添,
點算好??

其實我鍾意唔好咁早 in 架, 因為對於小朋友好 d 的, 係我覺得咋,因為我覺得太早個小朋友可能未 ready ,(又可能係我個小朋友冇咁早起身).等佢 warm up 下會好 d .

子爵府

我都係咁話啦,
你個囡係咪今年讀k1呀,
希望可以同你囡做埋同學仔啦
該用戶已被刪除

男爵府

我都係咁話啦,
你個囡係咪今年讀k1呀,
希望可以同你囡做埋同學仔啦

係呀 , 我個女今年讀 k1 呀 ,佢而家 3 yrs 1 個月, 係呢 你個小朋友幾大呢 ?? 我都想我地 d 小朋友可以做同學仔呀 ..!! 希望佢地醒醒目目 pass.

男爵府

issy&dick 寫道:

:-( :-( :-( 果個咪係我na... 10點.... 平時我個女zzzz 到 10點幾 11 點ga :-(

係呢 , 好耐冇見你了, 你好嗎 ??

我幫我個女填左首選上午呀 , 你呢 ??
該用戶已被刪除

珍珠宮

vv,
原來你女都報左真光ar
我仔y-day sin收表,巳经413了!
真係ho 9 mo talk la。
[img[img]

珍珠宮

我仔in 13:10
[img[img]

子爵府

我個囝依家先兩歲四個月,
今年將會讀k1,
不過唔知到時先同面試個老師講要讀上午班,
得唔得呢?
我都想d小朋友可以做埋同學仔呀

珍珠宮

我個囝依家先兩歲四個月,
今年將會讀k1,
不過唔知到時先同面試個老師講要讀上午班,
得唔得呢?
我都想d小朋友可以做埋同學仔呀

乜ng 係份 from 有 tak 揀 ga 咩?
[img[img]

子爵府

我咪就係大頭蝦,
唔記得tick上午定下午囉
如果唔係都唔使問人啦!
:-( :-(

男爵府

issy&dick 寫道:
rogavi818,
我都係am 班呀, 好似d 時間好用d.
所以我同我亞哥"呻"果日咁早in, 仲比佢串, 咁你係想讀am 班, 10點幾人地上緊唔g 第幾堂la ...

男爵府

szebb 寫道:
vv,
原來你女都報左真光ar
我仔y-day sin收表,巳经413了!
真係ho 9 mo talk la。

係呀 , 真係好耐冇 talk 喇, 係呀 我除左報真光, 之前都報左肖珍同生命,不過一間收一間唔收

男爵府

我咪就係大頭蝦,
唔記得tick上午定下午囉
如果唔係都唔使問人啦!
:-( :-(

我諗都唔緊要o既,因為就算你選左上午都未必比你上午,因為我有 d 朋友去第二間 in 佢係就係收左,佢都係選左上午,但係收佢下午班.如果佢真係收你下午班,咁你可以試下寫信去學校睇下可唔可以轉番去上午班

首頁

尾頁

跳至