跳至

首頁

尾頁

子爵府

有無小朋友下星期會去St. Paul 面試?

我收到信下星期一去interview, 唔知仲有無媽咪同小朋友都係果日去interview 既呢?

別墅

Re: 有無小朋友下星期會去St. Paul 面試?

我未收到, 請問你個小朋友咩年幾時幾月, 會吾會依出生日期作先後呢?? :lol:

子爵府

Desmond520 寫道:
我未收到, 請問你個小朋友咩年幾時幾月, 會吾會依出生日期作先後呢?? :lol:

咁又唔清楚喎....我女女係05年6月架, 細你仔仔一個月

複式洋房

我個b7月出世,剛剛打電話去問過老師話會陸續收到信,同時時留意網站的**靈通消息**有信後再聯絡,

子爵府

請問有無人知係唔係交左表就一定有得in? in完再簡學生?

子爵府

sunson2001 寫道:
我個b7月出世,剛剛打電話去問過老師話會陸續收到信,同時時留意網站的**靈通消息**有信後再聯絡,

咁我收到佢地信之後又無聽個佢地既tel.喎

子爵府

jennyleung 寫道:
請問有無人知係唔係交左表就一定有得in? in完再簡學生?

好似呢間係人人in架....

別墅

我今天放工回來,收到一封郵政速遞的通知書,因今早我家沒有人,所以未能領取那封速遞,我要下星期才去郵政局領取。

不知是否st. paul的interview信呢?會否所有人都是星期一interview呢?

有無人收到速遞信呀?

水晶宮

有時真係唔明e間學校點安排, 我地班04年出生個d都未in
mama1210 寫道:
[quote]

咁又唔清楚喎....我女女係05年6月架, 細你仔仔一個月 [/quote]

子爵府

fayebb 寫道:
我今天放工回來,收到一封郵政速遞的通知書,因今早我家沒有人,所以未能領取那封速遞,我要下星期才去郵政局領取。

不知是否st. paul的interview信呢?會否所有人都是星期一interview呢?

有無人收到速遞信呀?

我果封唔係速遞信黎架, 係上次個回郵信封平郵寄黎咋 :-|

子爵府

fw5775 寫道:
有時真係唔明e間學校點安排, 我地班04年出生個d都未in [quote]
[quote]

咁又唔清楚喎....我女女係05年6月架, 細你仔仔一個月 [/quote][/quote]

可能係in晒d N1 學生, 先開始n2....

大宅

mama1210,

我係HeiYanLeung,唔知你記得嗎?我個囡囡都係05年6月架!我miss左報唔到名,佢地話要等下一次,如果你個囡interview之後,可以透露一下情形嗎?

水晶宮

又可能K2冇位, 所以都唔會有得IN
[quote]
fw5775 寫道:
有時真係唔明e間學校點安排, 我地班04年出生個d都未in [quote]
[quote]

咁又唔清楚喎....我女女係05年6月架, 細你仔仔一個月 [/quote][/quote]

可能係in晒d N1 學生, 先開始n2....[/quote]

珍珠宮

好媽媽勳章

flora,
我打過去學校,校長都未知點安排,又話有d寄左信出去叫人in,不過睇黎尼間學校想收n1多d囉!~ :-|

別墅

我打過電話去問, 佢話依家寄信個d係本身有小朋友(哥哥姐姐)讀緊, 所以先處理, 等佢地優先取錄, 甘你係依家本身有小朋友係度讀緊呢??

水晶宮

佢地唔同人接電話, 回答唔同.....
我打過電話去問, 佢話依家寄信個d係本身有小朋友(哥哥姐姐)讀緊, 所以先處理, 等佢地優先取錄, 甘你係依家本身有小朋友係度讀緊呢??

別墅

甘請問你本身係咪有大d既小朋友係度讀開, 因為st. paul d人話如果本身有哥哥或姐姐的小朋友讀緊, 可以優先面試, 如無問題可以取錄先!!

子爵府

我收到信19/3in, 請問有無人收到?

mama1210, 請問in時會唔會問bb好多野? 我囡唔多識講 :-(

別墅

請問你個囡囡幾時出世?? 因為我個仔仍未有信?? :cry:

子爵府

請問你個囡囡幾時出世?? 因為我個仔仍未有信?? :cry:

10APR05

首頁

尾頁

跳至