想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

有無sister今日已經day33,但??????

各位好呀!!我係新黎bk報到既,我上次m係2/2,到左今日已經day33了.驗左-ve,但m又未黎...我平時都幾準的,都唔知點好??唔bingo請快d黎啦,唔好左住地球轉啦

大家知唔知係咪day33都check唔到,機會都不大了?

別墅

Re: 有無sister今日已經day33,但??????

HI..LoveBabyQ

我同你一樣呀,上次M係2月2日,今日day33啦,仲未黎M..我平時cycle係28至30日,所以day29時已經驗左棒棒一次係-ve、今日又再驗過又係-ve,真係唔知M小姐想點呀 :-( ..真係好似你所講..唔bingo請快d黎啦,唔好左住地球轉啦..唉

我都想知..係咪機會不大架啦!

民房

Dear MelodyBaby,
依,我同你m既日子同cycle完全一模一樣,唉....搞到我個心七上八落,一方面就梗係唔想autie探我啦,但又咩都check唔到...

咁你有無咩唔舒服既感覺呀??(肚痛果d呢)
你試左幾耐呀,幾時再驗呀?
keep in tounch丫.. :-P

別墅

LoveBabyQ

係啦..咁啱既,我地既cycle完全一模一樣!

真係好苦腦架,不過我學識左放鬆,唔再諗咁多啦,等佢順期自己啦!

我試左半年到啦,我諗我會遲多一星期到M小姐再唔黎先驗啦!

我上2星期有一段段時間個肚2邊都有少少痛,不過依個星期就冇啦,其他就冇咩感覺lu!

我地一齊努力再等啦!

大宅

我都係呀,我仲要係day46日了,都唔知點算好!

別墅

LoveBabyQ、韓太

我今早下午M小姐終於肯黎探我啦,須然有D失望 :cry: ,不過我總算舒左一口氣,今日算做DAY 1啦,學BK既姊妹講,有M就有希望.. 係咪!

你地加油呀,希望你地成功呀!

民房

MelodyBaby,都好丫,你總算黎左...我就重未,今日又check,又係-ve....但...我一向都幾準,可能因為緊張掛...

韓太,你day幾驗過呀?

大宅

我天天都有驗呀,但都no law

大宅

hi...everbody

雖然我冇你地咁夾.....不過我last m係03feb
遲你地一日咋
我cycle 係28-60......有排等呀 :-(
不過呢幾日覺得個胸有少少痛
唔知有冇機
我前幾日都有用d仔驗過...就冇囉
大家一齊努力努力吧

首頁

尾頁

跳至