自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如果可以係hk生活就好la!!!!!(終極加強版~~)

[size=xx-large]我地又搬新屋la~~

男爵府

Re: 如果可以係hk生活就好la!!!!!(終極加強版~~)

男爵府

Re: 如果可以係hk生活就好la!!!!!(終極加強版~~)

咁下次叫乜? 終終極加強版?

鍾薏媽媽 寫道:
[size=xx-large]我地又搬新屋la~~

男爵府

等我整條LINK先~

男爵府

[quote]
waiabbey 寫道:
咁下次叫乜? 終終極加強版?

[quote]
又得wor!! 定係你鍾意原形畢路版多d arh??

男爵府

等我整條LINK先~

男爵府

終於搞掂~

男爵府

Kitchu,
係呀, 有伴好D, 因為我係神秘食客, 一個人好易比人認出!

係唔係任你簡時間同地點嫁?
引文:
--------------------------------------------------------------------------------

埂係唔好啦, 都話樣樣frozen咯! 不過我當free travel, 多數同c6 weekend一齊去!

男爵府

Kitchu,
係呀, 我去過一次, 入shopping centre要搜身, 成日有路障check ID!

紅紅, 佢袓國, 好多恐佈習擊嫁喎, (聴人講)?

大宅

C啦! 博博係樓下喊緊. 我一聴到佢喊就心跳加速. 好嬲!

是原, 我見佢食得咁慢, 未上樓上vv咯, 見到個屎片桶未順手換埋lohh, 因為tommorrow係垃圾日, 我聴到博博喊都無理到, 因為, 唔可以換到一半就走, 好smelly嫁嗎.

當我一入客廰, 就見到成地飯, 我當時我嬲, 忍唔住打咗佢一下, 之後走咗,

佢係樓下絲叫咗10分鐘啦, 我係2/f都聴到, 我屋企係有三樓既. 越聴越唔開心, 我諗我真係有精神病.

男爵府

你睇下我, 又掛住上網無食野啦! 哩個方法好掂!

我知arh, 我好驚返到去要見人arh宜家..... :-( :-(

男爵府

Kitchu,
我諗你都係要等Magee009返嚟問佢, 因為佢似乎好有經驗! 唔知有無書可以睇下點教博博呢?

Kitchu 寫道:

是原, 我見佢食得咁慢, 未上樓上vv咯, 見到個屎片桶未順手換埋lohh, 因為tommorrow係垃圾日, 我聴到博博喊都無理到, 因為, 唔可以換到一半就走, 好smelly嫁嗎.

當我一入客廰, 就見到成地飯, 我當時我嬲, 忍唔住打咗佢一下, 之後走咗,

佢係樓下絲叫咗10分鐘啦, 我係2/f都聴到, 我屋企係有三樓既. 越聴越唔開心, 我諗我真係有精神病.

男爵府

終於搞掂~

辛苦你~~ 紅紅.......

男爵府

Kitchu 寫道:

我唸我同你都有精神緊張, 我聽到r b喊都心跳加速ga.....

男爵府

sue,
無錯, 我就係比c6搞到我頭都渾!!!
我係從未楂過auto, 架架都係manual, 試過1次楂老豆架auto, 好唔慣! 你既然係鍾意楂manual, 係哩度咪買架嚟楂下, 又慳油又慳維修! UK D路又唔解繁忙~~

waiabbey,
又瞓又唔瞓 搞到頭都暈喔

買車=》謝謝您跟薏媽的意見。 Btw,您d換車經驗這麼豐富,是否全是manual車,我考車時候就用manual,覺得manual先至係楂車,好好feel。 但之後都係用auto,怕楂楂下好累楂唔到

男爵府

你睇下我, 又掛住上網無食野啦! 哩個方法好掂!

[quote]我知arh, 我好驚返到去要見人arh宜家..... :-( :-(
[/quote]
你唔可以成日食嘢wor.....

男爵府

magee009,
係呀! 隻c6平時唔想同我瞓, weekend先想同我瞓!

why ? 你和c6睡覺時間不同

男爵府

係咪你生得高所以重D呢?

125 je 我130+ wor
係dance aerobics, 叫"Hot Pants workout"

男爵府

2020勳章

終極加強版!!!

[img align=right]http://x33.xanga.com/da68327323150107754696/z2359697.gif[/img]

男爵府

薏媽,
無錯, 我係佢'人肉鬧鍾'! 佢唔抵得我可以瞓耐D, 而佢就要返工咋, 所以寧願要我唔瞓等佢起身先就晒佢!

你係佢'人肉鬧鍾' hehee...

首頁

尾頁

跳至