親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有關椰子油是否係泰國好容易買?? THX.

5w6d~0.4cm  7w6d~1.50cm  9w3d~2.46cm  11w2d~4.20cm  12w4d~6.28cm   13w6d~7.30cm  15w4d~9.7cm 28w5d~2 lb 8oz  31w4d ~ 1.64Kgs

男爵府

回覆:有關椰子油是否係泰國好容易買

係,超市就有,或者MBK lemon grass

複式洋房

引用:有關椰子油是否係泰國好容易買??+THX.

原帖由 shore 於 13-10-26 發表
Yes ar

大宅

引用:有關椰子油是否係泰國好容易買??+THX.

原帖由 shore 於 13-10-26 發表
好多地方都有,只係牌子唔同

大宅

回覆 cici02012 的帖子

請問係唔係超市都有得買???因我係叫朋友幫我去買的所以想問多小小資料....同知唔知乜牌子好&大約幾???? THX.

5w6d~0.4cm  7w6d~1.50cm  9w3d~2.46cm  11w2d~4.20cm  12w4d~6.28cm   13w6d~7.30cm  15w4d~9.7cm 28w5d~2 lb 8oz  31w4d ~ 1.64Kgs

大宅

回覆 coco媽咪 的帖子

請問妳有用開??可否介紹下有乜牌子好同邊到買???因我有朋友去玩我叫佢幫我買的,同大約幾$$$?? THX.

大宅

引用:回覆+coco媽咪+的帖子請問妳有用開??可否介

原帖由 shore 於 13-10-28 發表
回覆 coco媽咪 的帖子

請問妳有用開??可否介紹下有乜牌子好同邊到買???因我有朋友去玩我叫佢幫我買的,同大 ...
我無用開,只係每次去泰國都一定會見到,泰國大部份既超級市場都有

複式洋房

回覆:shore 的帖子

好易揾,去過既超市都有賣,好多唔同既牌子。

別墅

回覆:有關椰子油是否係泰國好容易買

牌子有好多,都是約港幣幾十元

首頁

尾頁

跳至