自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

真係好恐怖 - 深圳東門/羅湖商業城

真係好恐怖 - 深圳東門/羅湖商業城, 一定要聽

http://www.box.net/shared/h6dx9a62tv
[img align=left]http://clubimgfile.paran.com/rainbowkh/pds/2006/0127/1138292195_13.gif[/img]

別墅

Re: 真係好恐怖 - 深圳東門/羅湖商業城

睇唔到 :-|

大宅

複式洋房

是聽的, 剪輯自電台節目.
乾媽 寫道:
睇唔到 :-|

[img align=left]http://clubimgfile.paran.com/rainbowkh/pds/2006/0127/1138292195_13.gif[/img]

複式洋房

通常係修指甲出事,因為該鋪頭內的人把人的指甲割下後,隨即測試DNA驗出血型,因為這些匪徒可以用內藏進行交易,當這位人士人有三急去廁所時,通常店鋪內的人會隨即跟著一起去,因為這位跟隨者配合廁所清場,然後進行內藏移植手術...

千祈唔好去大陸修甲!

大宅

醒目開學勳章

複式洋房

mud 可以咁快驗到 DNA 咩 ? ?-(

等待驗證會員

上年我姑丈同姑媽上去東門諗住做衫,點知差d出事,事源係我姑媽人有三急去厠所,咁我姑丈己經喺女厠問等佢啦,諗住都唔會有咩意外,點知過咗大約6,7分鐘分鐘,佢見我姑媽仲未出嚟,因為知佢淨係小便咋,咁佢就唔放心喺出面大嗌我姑媽個名,但又無人應佢,佢驚起上嚟咪走入去搵人囉,點知就見到有兩個女人夾住一個女人咁行出去,好彩我姑丈見到比人夾住喺中間個女人對鞋認得係我姑媽,咁就喝停佢地,佢地先放棄"pat"低我姑媽走咗去,佢地呢兩個女人衰到同我姑媽換咗件面衫呀,我姑媽當時對眼係張開,但人己經意識迷糊,好彩我姑丈醒目咋,如果唔係我姑媽己經無咗喇

禁止訪問

好媽媽勳章

公爵府

hashtag影視迷勳章

我老公都試過差D比人偷

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

洋房

點解唔告發佢?

伯爵府

我老公同我講,話佢個朋友同媽咪上大陸...佢同佢媽咪去toilet,佢出到黎見唔到媽咪..之後已經即刻報公安...半個鐘之後嚮商場搵返佢媽咪...但佢媽咪已經死左,比人括晒所有器官去...真係好恐怖...嚮東門果頭架...諗返起我上次自己去toilet,真係抹一額汗囉...好彩冇遇到果d人咋~

別墅

大陸真係得人驚, 所有你係諗唔到既事都會在大陸發生, 我信架. 所以我同老公都唔鍾意返大陸玩.

大宅

洋房

子爵府

好媽媽勳章

嘩....係咪真架....之前有人post 過係假...現家又有人話佢親戚有事....咁究竟係真定假

珍珠宮

地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

男爵府

我好耐之前都睇過有關e-mail,宜家變左係bk友的真人真事,真架?

子爵府

首頁
12345...6

尾頁

跳至