自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊到有HELLO KITTY花布賣 ?

請提供 ??
一女一仔萬事足笑看人生無求欲 :-P  :-P  :-P

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 請問邊到有HELLO KITTY花布賣 ?

中環利源東西街

侯爵府

中環利源西街.

大宅

請問是否好貴 ? 是否賣疋頭的舖 ? 應該不是正貨吧 ?

水晶宮

尖嘴新港中心有間叫strawberry(最底層)有見過,重有間棉的。

侯爵府

請問是否好貴 ?----->don't know, don't like hello xxx, so didn't ask $.

是否賣疋頭的舖 ? ----> YES.

應該不是正貨吧 ?---->should be正貨 becos others I bought are from Japan, finland & germany (can't exactly call it cheap).

別墅

好媽媽勳章

好似執左la,
jk923 寫道:
尖嘴新港中心有間叫strawberry(最底層)有見過,重有間棉的。

你可以去黃埔"得意屋"{park'n superstore個度,個層的舖}
正版,多款,~$100 per 1m, look look la!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10711;80/st/20051223/n/Kan+Yuet/k/8288/age.pngurl=http://www.TickerFactory.com/][/url][url=http://www.TickerFactory.com/]

水晶宮

conankan1 寫道:
好似執左la,
[quote]物的
jk923 寫道:

[/quote]
我新年先見佢由地面果層搬落底層。重分左2個舖(面對面),一間賣精品,一間買衣物的。

大宅

Thanks for sharing !!

首頁

尾頁

跳至