自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

肯減價啦, 100M 月費$150

如有留言,請主動直接PM我, 唔好叫我先PM你.  你PM我, 我多數會覆, 但就好少主動發PM比人

大宅

引用:肯減價啦,++100M+月費$150+

原帖由 cj712644 於 13-10-29 發表
可以share下點講數嗎?

呢排到我煩緊

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

公爵府

cj712644 發表於 13-10-29 16:46
只係100m 無電話同bbtv??
都要$150?

大宅

LittlePlanet 發表於 13-10-29 16:47
可以share下點講數嗎?

呢排到我煩緊

佢地之前都煩到我死, 成日打電話黎傾續約, 第一次 QUOTE 我 $208, 之後又話 $180, 我話我以前用開都係 $17X, 有咩理由愈用愈貴, 乜唔係舊客有優惠架咩, 點知之後又再打比我, 又話優惠期過左啦, 依家新價係 $24X , 我話: 咁呀, 我唔續約啦, 個 SALES仲串我: 出面間間都加晒價啦, 你可以出去格下價, 間間都起碼200幾蚊架啦, 我話:係呀, PCCX $208 但人地係 300M, 仲有 NOW 35個台送埋比我睇喎. 佢收線無野講.

幾日之後我打電話去 HKBX 實行 "大" 佢, 我話: 我今年12月約滿唔續約啦, 有咩手續要辨? 要唔要填 FORM, 佢話:係呢度電話登記就得架啦.............登記左之後第二日有職員打比我, 又問我點解唔續約, 如果比番之前我要求既月費 (HK$150) 是否會即刻可以作實續約, 我話: 係呀, $150 就可以, 所以就即刻續左約. 仲平過上一個合約 !!

甜夫人  你好叻呀!!  發表於 13-10-29 20:46
yi_arashi    發表於 13-10-29 20:05
wcpcelia    發表於 13-10-29 18:35
如有留言,請主動直接PM我, 唔好叫我先PM你.  你PM我, 我多數會覆, 但就好少主動發PM比人

大宅

回覆:同 HKBX 拉踞左兩個幾月, 企硬, 終於.......

大宅

BarbaraX 發表於 13-10-29 16:53
只係100m 無電話同bbtv??
都要$150?

有邊間係 100M光纖, 月費低過 $150 又有電話同BBTV ?? 我都好想知

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:cj712644 的帖子

子爵府

回覆:同 HKBX 拉踞左兩個幾月, 企硬, 終於.......

我平你$5

珍珠宮

高手

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:LittlePlanet+發表於+13-10-29+16:47

佢地之前都煩到我死, 成日打電話黎傾續約, 第一次 QUOTE 我 $208, 之後又話 $180, 我話我以前用開都係 $1 ...

simple is the best~

禁止訪問

複式洋房

hkbn 公屋 $11x/month 劑上網

子爵府

我HKBN $88 上網連電話
不過呢個破抵價係好耐之前,我諗就到期...

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

我屋企100MB 連電話,新合約都只係 $19x,今次減左少少,少到唔記得(原本 $198 -> $199),仲半賣半送咁有埋戶外 wifi
全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

大宅

引用:Quote:LittlePlanet+發表於+13-10-29+16:47

佢地之前都煩到我死, 成日打電話黎傾續約, 第一次 QUOTE 我 $208, 之後又話 $180, 我話我以前用開都係 $1 ...
Thx for sharing
希望我都可以平啲啦!

複式洋房

引用:我平你$5

原帖由 2521 於 13-10-29 發表
我平你$5
我多3蚊多個家居電話。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

公爵府

cj712644 發表於 13-10-29 17:12
有邊間係 100M光纖, 月費低過 $150 又有電話同BBTV ?? 我都好想知
...
我見d人唔洗講到口臭都有$145 淨100m
咁見你 $150都咁開心 以為你包埋電話/bbtv
咪多口問句囉

重有 ... 聽d無謂人講 pccw 200m光纖入屋
上個月都係$138 .. 今個月加左價都係$148

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至