二手市場

跳至

首頁

尾頁

洋房

("網床"已留)送出:二手可摺合chicco"網床"(馬鞍山自取)

可摺合; 單層; 堅固耐用,80%new,

size:約50吋長x25吋闊x25吋高~

pls. pm to me if interest

( 如可用2 pack 大碼pampers給我囡囡做禮物就更好啦!! )

男爵府

Re: 送出:二手可摺合chicco"網床"(馬鞍山自取)

有無相睇下..

洋房

Pls. pm your email to me if u want to see photos!!

ahmaymay 寫道:
有無相睇下..

男爵府

[email protected]
THANKS~
如果岩我想要,因為我都係住馬鞍山..哈哈~

別墅

check pm pls,thanks

洋房

由於有很多pm要回覆及要等待部分媽咪回覆作實,
所以請大家比d時間我!!
我會盡量回覆大家!! thanks

mrscheungchau 寫道:
可摺合; 單層; 堅固耐用,80%new,

size:約50吋長x25吋闊x25吋高~

pls. pm to me if interest

( 如可用2 pack 大碼pampers給我囡囡做禮物就更好啦!! )

洋房

已有媽咪回覆作實!!

"網床"已留給她!!

謝謝你們的pm及查詢!!

首頁

尾頁

跳至