跳至

首頁

尾頁

大宅

angi笑笑小電影~

part 1===>揀食~\"\"

part 2===>學報到!\"\"

part 3===>報到!\"\"

part 4===>古怪妹~\"\"

part 5===>X'mas舊片~

侯爵府

BK Milk勳章

Re: angi笑笑小電影~

angi, [size=xx-large]

大宅

你有所不知咋~ 尼個妹妹豬好有性格ga! arm arm學0既野就不停自己automatically做, 但過左a while, 佢認為自己識左就唔會聽你講...心情好先肯做ga喇~ 明乎其實係一個大小姐!!!

heiheikwok 寫道:
angi, [size=xx-large]

大宅

[quote]
CARGO 寫道:
你有所不知咋~ 尼個妹妹豬好有性格ga! arm arm學0既野就不停自己automatically做, 但過左a while, 佢認為自己識左就唔會聽你講...心情好先肯做ga喇~ 明乎其實係一個大小姐!!!

[quote]

嵐嵐簡直係angi翻版

[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

珍珠宮

Cargo,
Angi好攪笑,唔好就係咁搖頭,呢樣Kyle好唔同,Kyle仔係會不停揮手表示唔好

嘻嘻,仲有,大眼靚B女頭夾住個髮夾……哈哈,實質唔係夾到幾多條頭髮架咋喎 :mrgreen:

男爵府

angi好叻叻識報到tim...... 不過呢就唔好成日搖頭...唔係一陣間d 人就會懷疑angi媽之前係味食左d唔應該食既野架喇

大宅

好媽媽勳章

好得意!仲可以自己食餅餅,叻

大宅

哎呀~ no no no! angi媽我年輕時係customs officer尼ga! 又點會食果d唔健康ge野呢?! no drugs~

eemsfok 寫道:
angi好叻叻識報到tim...... 不過呢就唔好成日搖頭...唔係一陣間d 人就會懷疑angi媽之前係味食左d唔應該食既野架喇

大宅

哈哈~ 我成日都比angi's daddy & 婆婆話我冇野搵野來做...得個幾條毛仔, 走去學人夾髮夾~ 鬼叫angi成日比人話似男仔ma... 細d果陣even著晒成身pink baby look & hello kitty look都比人問:"男仔定女仔ah?!":tongue: 0甘咪盡力0甘同佢扮女仔d lor!

Froggy_joe 寫道:
Cargo,
Angi好攪笑,唔好就係咁搖頭,呢樣Kyle好唔同,Kyle仔係會不停揮手表示唔好

嘻嘻,仲有,大眼靚B女頭夾住個髮夾……哈哈,實質唔係夾到幾多條頭髮架咋喎 :mrgreen:

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

angi 好叻叻, 好得意呀!
係呢, 你有咩秘決可以教到 angi 咁叻女既?
過兩招俾我, 等我都學下點樣可以教到我隻懶豬叻d

大宅

Angi

大宅

其實一般bb 0既學習能力都好快, 最緊要係比多時間同佢地一齊玩、陪佢玩, 0甘bb就會比較容易從你同佢玩緊0既時間去吸收 & 融會佢地所學到0既新事物~ 當然仲要有父母0既encouragement啦~ 如果唔係bb會冇左學習 & practice 0既興趣ga喇~
(我都係用返以前study幼教& 兒童心理course果套來教女~ 好work ga!)

siu_mei 寫道:
angi 好叻叻, 好得意呀!
係呢, 你有咩秘決可以教到 angi 咁叻女既?
過兩招俾我, 等我都學下點樣可以教到我隻懶豬叻d

男爵府

我都好同意angi媽咁講...最緊要要用多d時間同bb玩....多d重複你想佢學既野.....所以我個囡係星期六~日既時候學既野係最多既

禁止訪問

大宅

我angi都好希望結識下官仔骨骨0既anson少爺仔ga! 如果比anson仔一個唔該睇中左...呵呵呵~ 我angi第日未會好幸福, 唔駛憂柴憂米lor! 哈哈~ angi跟三潼學ga!

anniewmau 寫道:
angi好可愛呀, 唔知幾時有機會見呢

禁止訪問

伯爵府

CARGO 寫道:
我angi都好希望結識下官仔骨骨0既anson少爺仔ga! 如果比anson仔一個唔該睇中左...呵呵呵~ 我angi第日未會好幸福, 唔駛憂柴憂米lor! 哈哈~ angi跟三潼學ga!

[quote]
anniewmau 寫道:
angi好可愛呀, 唔知幾時有機會見呢
[/quote]

angi咁得意,唔使咁呀...雖然而家香港係女多男少,但angi唔憂喎 反而小晴咁"man",我就要愁喇 :-(
btw, angi真係好cute~~

首頁

尾頁

跳至