自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如果可以係hk生活就好la!!!!!(喋喋不休版~~)

[size=xx-large]我地又.......搬la~~~ :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

Re: 如果可以係hk生活就好la!!!!!(喋喋不休版~~)

男爵府

Re: 如果可以係hk生活就好la!!!!!(喋喋不休版~~)

chu chu,
我係用緊激將法!!! 博博乖乖就好啦, 你聽日又返新工! 你開心啦!
講我是非??

我今日帶咗阿女去超市呀! 自己楂車, 不過一兩個街口度姐!

博博返咗學之後, 乖咗好多, 起碼, 佢唔會同我玩"捉yee茵".

男爵府

我鐘意睇動/漫話, 你講既我都岩!
hello, 小忌濂,

我細個都好鐘意睇小忌廉嫁, 無得睇會喊tim呀! 咁你鐘唔鐘意睇"我係山t女褔星"呀?

男爵府

[/quote][/quote]
紅紅, 你黎la??
我幾聽話, 搬定新屋等你~~
shower r b sin, back soon

男爵府

不過你叫阿豬?
kitchu寫道:

其實, 我都唔係姓朱既!!

男爵府

我老豆當左我係仔咁湊大!

kitchu寫道:
紅紅,

當時細伯想你大個做女大力士呀??

男爵府

咁就乖啦!
鍾薏媽媽 寫道:
[/quote]
紅紅, 你黎la??
我幾聽話, 搬定新屋等你~~
shower r b sin, back soon [/quote]

男爵府

咁c6知道一定重想去學! 我以前有D朋友係墨西哥人, 係人哋屋企開party會跳下Salsa, c6睇到有好想跳! 唱K係c6既至愛 ... 搞入籍野真係好煩 ...
kitchu寫道:
你老公咁鬼香港local既, 不如叫佢快啲入藉啦!

我有個朋友, salsa好叻嫁, 我諗佢條腰得22寸咋!

男爵府

waiabbey 寫道:
[quote]hello, 小忌濂,

我細個都好鐘意睇小忌廉嫁, 無得睇會喊tim呀! 咁你鐘唔鐘意睇"我係山t女褔星"呀?
[/quote]
山t女褔星我好似冇睇過tim

男爵府

我都係咁諗, 但尋晚講得佢壞話多左D, 所以就制止住自己~

kitchu寫道:
薏媽, 想自己大胸之嗎, 扮晒幫個囡問!!

男爵府

[quote]
我老豆當左我係仔咁湊大!

[quote]
佢係想訓練你外柔內剛arh 用心良苦..... :cry:

男爵府

其實我見過你好幾次等到顛左, 猛話:"薏媽, 你幾時先溫完書同我傾呀.... :-( "
kitchu寫道:
係呀係呀, 薏媽既在線上係假像! 真係等到人都顛呀!

男爵府

係亞視做既, 你係咪淨係睇無線?
鍾薏媽媽 寫道:
[quote]
[quote]hello, 小忌濂,

[/quote]
山t女褔星我好似冇睇過tim [/quote]

男爵府

[quote]
咁就乖啦!
[quote]
駛セ講

男爵府

[quote]
咁c6知道一定重想去學! 我以前有D朋友係墨西哥人, 係人哋屋企開party會跳下Salsa, c6睇到有好想跳! 唱K係c6既至愛 ... 搞入籍野真係好煩 ...
[quote]
搞hk入籍掂搞ga??

男爵府

可能係因為老豆係上海出世 ...
kitchu寫道:
紅紅,

你老豆又幾白淨喎!

男爵府

我都係咁諗, 但尋晚講得佢壞話多左D, 所以就制止住自己~

[quote]
kitchu寫道:
薏媽, 想自己大胸之嗎, 扮晒幫個囡問!!
[/quote]

男爵府

其實我見過你好幾次等到顛左, 猛話:"薏媽, 你幾時先溫完書同我傾呀.... :-( "
[quote]
kitchu寫道:
係呀係呀, 薏媽既在線上係假像! 真係等到人都顛呀!
[/quote]
咩arh, chuchu有1次之ma......
其實我1路温都係傾緊ga la, 唔係咩??

男爵府

我今日買左neutrogina既handcream(有2隻, 我買左隻fast absortion既, 唔知有無錯呢 )同body lotion, H2O我用過一次, 係c6唔鐘意咁油既cream, 所以諗可能岩佢! ?-(

kitchu寫道:
我用過h2o, 覺得一般, 但人人唔同呢!

首頁

尾頁

跳至