跳至

首頁

尾頁

大宅

大埔LEMON TREE PLAYGROUP,好嗎

有無媽媽去過,情況點呢 ?俾D意見,THANKS

禁止訪問

Re: 大埔LEMON TREE PLAYGROUP,好嗎

男爵府

近大埔火車站僑底~半涌新村路ロ

別墅

我有朋友去開協康會playgroup, 最近返多間lemon tree, 佢話lemon tree 地方污槽d, 都係協康好.

出口日本鞋仔專門店
適合6-24個月bb, 歡迎到以下Shopping-kingdom選購
http://www.shopping-kingdom.com/index.php?app=store&id=33265
該用戶已被刪除

大宅

o甘請問協康會喺邊度架?貴唔貴架?

子爵府

我個仔都返lemon tree,miss 好like。但環境可能比較舊,但不致於不乾淨。最緊要係miss好用心機上。我個仔初時上堂都好鐘意同圍走、但上左差不多半年、佢開始定左。仲好鐘意返學,成日問幾時返學。
http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

男爵府

waiwai1234 寫道:
我個仔都返lemon tree,miss 好like。但環境可能比較舊,但不致於不乾淨。最緊要係miss好用心機上。我個仔初時上堂都好鐘意同圍走、但上左差不多半年、佢開始定左。仲好鐘意返學,成日問幾時返學。

miss 好like + 有心機.環境可能比較舊村屋嗎....
之前个位係影樓...我記得大埔係2003年到open.

男爵府

fkkfi 寫道:
我有朋友去開協康會playgroup, 最近返多間lemon tree, 佢話lemon tree 地方污槽d, 都係協康好.

環境確實係協康會好d, lemon tree始終係私人攪.
我未上過lemon tree, 只係睇過環境, 可能光線唔夠. 不過見佢地上緊playgroup時, d小朋友都好happy!

水晶宮

我女女之前都係lemon tree返過, 個miss都好好, 如果你講環境, 協康係好d, 不過最緊要老師用心教小朋友

大宅

多謝大家既意見,我想問下協康會

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

協康會係運頭塘邨, 由新達行天橋過去, 左手邊第一座大廈地下.

大宅

不過我聽講英藝都好似有架喎....

珍珠宮

睛靈勳章

嘛嘛地,dmiss唔夠專業,試過有個小朋友堂堂勁喊,但老師都控制唔到個班房,好嘈,協康就真係專業好多

別墅

Hi 芷晴媽媽:

我呀仔最近同芷晴一齊轉返9:15playgroup, 平日我見妳工人都好錫妳囡囡.
係呢, 芷晴係咪都係9月入學呀? 返邊間呀? N1 or K1?

http://fkkfi.hellob.com/
出口日本鞋仔專門店
適合6-24個月bb, 歡迎到以下Shopping-kingdom選購
http://www.shopping-kingdom.com/index.php?app=store&id=33265

別墅

想問小朋友幾大可以返協康的playgroup?
同埋點報讀? 係咪好難收生?

別墅

請問bb幾大先去playgroup

首頁

尾頁

跳至