親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

東橫INN酒店book房問題?

我想問如果我由7/5-14/5去東京,應該係8日7夜~
咁我book酒店應該係book7日定8日~
如果book7日到13/5,係咪第日先check out架??
thanks~~

洋房

Re: 東橫INN酒店book房問題?

Evea

在網上訂房,你必須輸入check-in & check-out日期,以你的例子,check-in date : 7/5 & check-out date : 14/5
Evea 寫道:
我想問如果我由7/5-14/5去東京,應該係8日7夜~
咁我book酒店應該係book7日定8日~
如果book7日到13/5,係咪第日先check out架??
thanks~~

別墅

Dear Himhei,
但係東橫INN訂房只可以寫天數,
回覆的日期是
---- 住宿天數 ----
2007 / 5 / 7 (Mon) 7 宿

公爵府

好媽媽勳章

Evea,
MAY 7 入住一晚, 8-13 共六晚, MAY 14 早上CHECK OUT; 總數BOOK 7 晚

別墅

Dear phoebepanpan,
Tks~
咁如果我想通知佢有2大1小,要點做呢?
係咪一定要fax或者電聯?
其實我想book super hotel,不過over左3日佢都無回覆

公爵府

好媽媽勳章

Evea ,
我記得book 東橫INN時係冇得比你CLICK 有小朋友; 我就好似等佢EMAIL CONFIRM 時回REPLY 兩大一小,

東橫INN 列明....
• Children under 11 are charged at ¥1,050 per night.
• Children under 6 stay free of charge.

別墅

Phoebepanpan,
係ar~不過佢個email寫明:
" 這封電子郵件是由預訂受理繫統自動發送的。
不能對這個郵件直接回信做也請詢問。
特此告知。
對于咨詢,請直接用電話或傳真的方式與旅館進行聯繫。"
我覺得如果用電話或者fax好麻煩~等我都試下用email睇下會唔會彈番轉頭

首頁

尾頁

跳至