自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

減齡達人勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

問海洋公園泊車

請問想揸車去海洋公園玩、泊車處方便近入口嗎?停車場易滿嗎?

大宅

Re: 問海洋公園泊車

The car park is very near to the entrance. 平日not too full, $70泊一日, wtih Gold Pass 平$25, 即$45.

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

假日$80,我果張係銀咭,都有得平$25! 去過咁多次(星期六),都未試過泊唔到!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我只試過聖誕夜場去, 排左20分鐘
我唸全城哈佬喂去, 都會好墟hom
平時應該唔駛點擔心既

別墅

平時都無咁易滿架,而且車多時佢仲會開埋隔離個巴士廠果邊比人泊車,都係行多幾步路啫,都好方便架.[quote]

公爵府

好媽媽勳章

vian 寫道:

我星期日去完, 都full晒, 要泊去工廠區個頭行去

btw, 個carpark好近正門

男爵府

減齡達人勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

唔該晒各位!
請問bby如果泊去工廠區個頭幾錢呀?

伯爵府

醒目開學勳章

quote]
bby 寫道:
vian 寫道:

我星期日去完, 都full晒, 要泊去工廠區個頭行去

btw, 個carpark好近正門 [/quote]

請問你係幾點到所以滿哂?[

首頁

尾頁

跳至