嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

奶粉袋∼

你地用緊咩奶粉袋?介紹一下啦~
憲泓出世6磅 2歲10個月29磅

民房

Re: 奶粉袋∼

I am using a Kate Spade one but I see one you can buy at Comme Ca Kids that costs $1090 is pretty good too. Although it's very expensive comparing to the Japanese price which is 6900 yen.
[img align=left]http://b1.lilypie.com/Xv3bp8.png[/img]

大宅

Kate Spade

係唔係lee d呀?
憲泓出世6磅 2歲10個月29磅

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

BB越大, 就越用越平, 而家用背囊, 可以掛響士的車, 很方便.

但貴既, 我買左 AGNES B, 唔裝野都有點重.

洋房

出世到而家都係用背囊

大宅

貴嘅有個大lv, 平嘅有個adidas

複式洋房

I use Jacadi, a French brand. Nice design.
該用戶已被刪除

男爵府

yy&bb 寫道:
佐丹奴tote bag, 唔駛$70, 好好用,揍小朋友粗用最啱! :mrgreen:

me too
我嗰個唔駛錢架,
有次買野over $400送架

男爵府

我上個星期係bebe dream買左個samsonite既奶粉袋,幾靚架,又多格,方便放野。最緊要價錢又ok,我好多時都係比工人揹既,整污糟左都唔怕ma。

民房

yes, I bought the one with leather tie on the side.(Flatiron henry bag) It has two side pocket for bottles which is pretty good. It is not cheap though... $3500 but it's my first and last Kate Spade bag.
[img align=left]http://b1.lilypie.com/Xv3bp8.png[/img]

男爵府

醒目開學勳章

我買咗個Crabtree & Evelyne既奶粉袋,around $450,另外有一個Samsonite大既奶粉袋。

大宅

我就用gucci大旅行袋, 但係側揹好鬼重, 依家想考慮買個背囊代替

大宅

我用FILA同NIKE背囊, 貪佢夠方便, 又經濟.

男爵府

我用 Le Sportsac, 貪佢夠輕 & 夠軟, 點 "側" 入 bb 車底個籃都得.

大宅

princess_mama 寫道:
我上個星期係bebe dream買左個samsonite既奶粉袋,幾靚架,又多格,方便放野。最緊要價錢又ok,我好多時都係比工人揹既,整污糟左都唔怕ma。

我都買左 samsonite 奶粉袋, 好好用又唔重, 格又多

首頁

尾頁

跳至