美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位靚媽有無用 MTM 呢 ??

今日買左 mask , moisture & balancing serum.
hope they are good la~~
>>>>>????

大宅

Re: 各位靚媽有無用 MTM 呢 ??

都ok架

我至愛佢地eye mask,day cream, night cream, cleansing Milk, balancing serum

大宅

岩岩去左 "乎" deep cleansing mask 呀, "乎" 完感覺好平滑呀 真係唔錯喎

過兩日會去買 mtm eye mask , 上個月用過 Chanel 連續 10 天果隻 eye mask, 有 d 失望
>>>>>????

大宅

Blythe_miki ,

mtm eye mask 收眼袋幾勁架

複式洋房

佢個eye mask超掂....

大宅

gie_angie 寫道:

gie_angie,

甘正!!!! 係呢幾錢呀 ?? thx~
>>>>>????

民房

但係我用過佢地隻去黑眼圈mask,一d效果都冇...diasppointed

大宅

新出隻防曬都好好用

我都好想試下其他產品, 不過唔知好唔好用??

禁止訪問

大宅

唔係好記得, 係$8xx咁上下啦, 有1x對(又唔記得)

唉, 人老左, 冇記性 :-( :-(

Blythe_miki 寫道:
[quote]

gie_angie,

甘正!!!! 係呢幾錢呀 ?? thx~[/quote]

大宅

我又未用過呀

wongusa 寫道:
但係我用過佢地隻去黑眼圈mask,一d效果都冇...diasppointed

民房

我有朋友喺嗰度做,佢話個Eye mask收緊真係超惦,(我用過都ok)不過去黑眼圈就麻麻地.
而其它product就普通啦,因啲成份唔係咩靚嘢.佢叫我買市面嗰啲都ok啦!(平啲嘛!)

大宅

gie_angie ,

我上次買 Chanel eye mask 都要成 $880, 得果 10 pairs, 又無咩效果.....

唔係好記得, 係$8xx咁上下啦, 有1x對(又唔記得)

唉, 人老左, 冇記性 :-( :-(

[quote]
Blythe_miki 寫道:
[quote]

gie_angie,

甘正!!!! 係呢幾錢呀 ?? thx~[/quote][/quote]

>>>>>????

大宅

Blythe_miki

買左未呀

大宅

未呀

亞仔仲放緊 easter holiday 假, 等佢返左學先去, 費事佢o係間 shop 入面嘈生晒
>>>>>????

大宅

唔知 mtm o係日本買會唔會平 d 呢 ??
>>>>>????

複式洋房

好媽媽勳章

係呀,eye mask 都ok,有收緊o既感覺,但去黑眼圈就唔係好覺,因我冇乜時間keep住用,可能有影響..

大宅

去黑眼圈我覺得La Colline最掂

carcar168 寫道:
係呀,eye mask 都ok,有收緊o既感覺,但去黑眼圈就唔係好覺,因我冇乜時間keep住用,可能有影響..

大宅

我覺得又貴又唔係真係好好....
有平野賣: http://www.flickr.com/photos/23806653@N02/

洋房

我係mtm做facial的, 面和眼treatment! 就黎完course, 應該唔會再係果度做, 因為真係太貴啦!!

佢d product真係唔敏感, 水份mask係最好!

eye mask方面, 如果想真係去黑眼圈, 我就覺得麻麻! 反而就好保水, 會覺得緊d既!

仲有一個product係去死皮, 好似gel咁, 係塊面都按摩會見倒d gel變死粒粒, 會磨倒d死皮出黎, 呢一個一d都唔刺激, 唔敏感, 做完真係去到死皮, 白左, 黑頭都會易清d! 我自己就覺得呢個好用! (呢個我買果都好似要 $6xx)

不過, 佢d product同facial真係太貴啦!!!

首頁

尾頁

跳至