嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

洋房

戒片褲邊度買?

我唔想去吉豬島買..好貴...又唔想上網拍賣場買..因為我老公話..睇落去好似好舊咁..唔制...我又想要西蟲屋果隻牌子既戒片褲...唔知邊度有得買呢?咁多位媽媽知道既話報下料俾我呀唔該.. 萬分感激!!

男爵府

好媽媽勳章

Re: 戒片褲邊度買?

花園街$7 車仔檔有售, 係西松屋的, 我買了但唔記得價錢, 好似50元兩條, 網上 jshoppers.com 都有售, yen 1090 5條, 質數雖不及花園街買的, 西松屋的軟些和厚些, 但都ok 的

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我o係花園街中間(即係成條街中間,有間卓悅果邊)
見到有西松屋戒片褲,$30/2條~
我之前在網上買左$40/2條包郵~
質地幾好架~好過我係Jusoc買果d~

複式洋房

一般買bb衫0既街市都有得買...................

洋房

你入我個網訂啦,有好靚既迪士尼戒片衭!

男爵府

Hi,
I have the followings for sale .
1. 2 pcs 西松屋 Thomas & Friends 戒片褲(size : 95) -HK$20@
2. 5 pcs 淨色戒片褲(size : 90) - HK$10@

They are all 100% new. Since I have bought too many for my bb, so I want to sell some out.
If you are interested, I can send you photos.
Thanks.

soniyaB~* 寫道:
我唔想去吉豬島買..好貴...又唔想上網拍賣場買..因為我老公話..睇落去好似好舊咁..唔制...我又想要西蟲屋果隻牌子既戒片褲...唔知邊度有得買呢?咁多位媽媽知道既話報下料俾我呀唔該.. 萬分感激!!

複式洋房

請問戒片褲係咪有膠面?
[size=medium]岑展滔於2006年6月16日出世Sky's Album

首頁

尾頁

跳至