跳至

首頁

尾頁

大宅

熱情BB公園狂攬BB

我BB一去公園就周圍攬其他小朋友,大細都撲埋去,大o個d哥哥姐姐佢就一定唔夠人快,但係差唔多大o個d就....

今日佢就攬到一個細佢10日o既小朋友成個撞埋柱度,好o左我都撲得快,接住個小朋友,如果唔係.... (雖然佢o地都已經兩個攬住瞓o左o係地下)。幾分鐘後又一個大過佢o既bb女中招.... 你o地bb有冇咁?

大宅

Re: 熱情BB公園狂攬BB

我個仔好cool, d大小朋友走過來想同佢玩, 佢都好似睇吾到咁行開. 冇理人....仲未好識得同人玩.

大宅

我bb好多時都係嚇親其他b,佢唔係話粗魯,但係就真係太過熱情,講唔埋兩句就攬住人... 可能我o地成日要佢攬住我o地

佢去隔離屋玩,人o地個bb大佢四個月,都怕o左佢,俾晒d玩具佢玩....

別墅

January 寫道:
我個仔好cool, d大小朋友走過來想同佢玩, 佢都好似睇吾到咁行開. 冇理人....仲未好識得同人玩.

me too~~

大宅

亞仔見倒哥哥就走過去,姊姊就唔理

子爵府

好媽媽勳章

巴魯旦一樣好猖狂..見到妹妹姐姐就沖埋去.見到金髮美女仲對住人笑.有次佢見到個兩歲妹妹就咁攬住人,妹妹好無奈舉雙手俾佢攬
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

大宅

但係我個b成日撞跌人攪到我好唔好意思

男爵府

ME TOO

winga_li 寫道:
我bb好多時都係嚇親其他b,佢唔係話粗魯,但係就真係太過熱情,講唔埋兩句就攬住人... 可能我o地成日要佢攬住我o地

佢去隔離屋玩,人o地個bb大佢四個月,都怕o左佢,俾晒d玩具佢玩....

複式洋房

我個女一樣係太過熱情, 成日就攬住人kiss kiss, 有次重俾人話嚇親佢個B, :lol:
musicsheep 寫道:
ME TOO

[quote]
winga_li 寫道:

[/quote]
Kamei

首頁

尾頁

跳至