跳至

首頁

尾頁

男爵府

大廚勳章

你地個b黎緊9月會唔會返學?

我個仔好似9月開學, 但係好似幼兒園唔係8月開學架咩?

我個仔會返全日, 到時真係自生自滅! 希望佢係學校玩得開心啦!

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

Re: 你地個b黎緊9月會唔會返學?

唔返呀∼∼∼∼ 其實都唔知是好是壞. 又想佢學下自理, 但又唔想返足咁多日.

大宅

Kyan都係唔返呀! 不過會keep住返p.g. :wink:

別墅

Blondy not ar...but will next year

別墅

Roy Roy 都係唔返。

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

Jason will not go to school on coming school year...

MUST be start on 8/2008 :mrgreen:

大宅

幾時開始搵呀for2008? 你地有甚麼準則去選擇學校?

大宅

Edgar 會返呀, 多左個細佬, 得一個姐姐, 唯有早d 送edgar 去受苦啦 :-(...........呀唔係, 係返學至真

大宅

BK Milk勳章

My daughter will also go to school in this yr

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

carolmama2005 寫道:
幾時開始搵呀for2008? 你地有甚麼準則去選擇學校?

而家應該去search資料,下學年開學後,有好多學校開始報名,過左年後,就會陸續有interview....

準則--個個要求都唔同架喎,我最緊張老師既表現,環境係咪乾淨,其次係課程,我唔要求死谷爛谷,但絕對唔可以好似康x果d,無功課做。

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

edger返邊間呀? x之園 or x思? (唔記得有冇記錯??)

侯爵府

2024年龍年勳章

haileymama 寫道:
Jason will not go to school on coming school year...

MUST be start on 8/2008 :mrgreen:

me 2 08年8月先返學 咁快送佢返學唔捨得

大宅

hello各位你好....
我bb女會係黎緊9月返n1,讀翠寧果間雅麗斯,你地呢?會唔會將會係同學仔呢?

joey

大宅

熱血勳章 醒目開學勳章

..

禁止訪問

水晶宮

Celestine 寫道:
Joyce,
您幫jason 報左K1未?
我今日打去我個邊問, 佢地話k1 am班full 曬啊 :-(
唔知真定假..希望有位la, 如果您未報就拿拿林la.

佢reserved左位俾我架喇,係上次去學校觀課果陣提左佢地,不過08彤彤剛好K3,所以PM class應該無乜大問題。

唔好 講笑,真係好full啊,果陣我打去,都話差唔多滿晒

水晶宮

mamiu:
學券,每年學費不過over $24000(因為有d收12個月,有d收11個月,所以計total)

另外,學券不包括任何幼兒園(Nursery)

好老實,如果有得揀的話,呢個都會係考慮既因素啦 有$13000喎,真係少左好多負擔架,留返俾佢地學下野都好啦。

禁止訪問

大宅

moony,

edgar 會返x思, 貪佢夠近

moonychan 寫道:
edger返邊間呀? x之園 or x思? (唔記得有冇記錯??)

洋房

但係bb8、9月時都係得2歲,會唔會太細個呀?
我聽人講可以中途插班,我想出年年頭先比bb讀書,讀6個月,08年9月先讀k1,唔知咁要幾時報名?

首頁

尾頁

跳至