影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

大家有睇(父子)嗎??

我覺得1d都冇父子既親情,都唔明點解佢會有金像獎提名!!?

公爵府

畀面勳章

Re: 大家有睇(父子)嗎??

一d都唔好睇, 節奏又慢, 故事亦感動
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

禁止訪問

大宅

唔好睇, 完全睇唔到父子情, 淨係睇到好多多餘0既3級情節, 千其唔好比d細路睇!

珍珠宮

j_py 寫道:
唔好睇, 完全睇唔到父子情, 淨係睇到好多多餘0既3級情節, 千其唔好比d細路睇!

好有同感,我都老公都係咁講,唔明點解講到咁好!

伯爵府

完全同我老公講ge野一樣
一路睇一路鬧....又悶又唔開心ge戲 個老豆好衰
up88 寫道:
[quote]
j_py 寫道:

好有同感,我都老公都係咁講,唔明點解講到咁好! [/quote]

禁止訪問

男爵府

唔好話父子情 連母子果段都無情 個亞媽為咗自己幸福連個仔都唔要 :-( :-( 乜親情都無, 淨係覺得個細路好慘 :cry: :cry:
真係千其唔好俾細路仔睇, 唔係都唔知點同佢解話
j_py 寫道:

禁止訪問

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

父母都好自私!

洋房

簡直三級片, 太多床上戲, 與片名不切題, 真係不適合同小朋友一齊睇.

公爵府

畀面勳章

我記得我去戲院睇個段時間, tvb收費台既經典播緊鄭少秋個套誓不低頭, 我會覺得吳景滔拍埋李泳豪細個, 係爭幾皮, 亦唔係外邊講到咁天才童星囉, 李泳豪係戲入邊, 仲慘, d表情豐富好多, 喊亦好真, 粒粒眼淚都豆咁大
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

大宅

真係唔明套戲點有咩咁好, 可以攞咁多奬!

伯爵府

我反而覺得天佑做得好好bor
佢做大個咗ge仔仔....知道咗個老豆同阿媽都無可能搵番自己個樣....好可憐ar :cry: :cry:
其實阿"吳景滔"都幾木同埋喊得幾假ar...
我淨係覺得佢係好靚仔jor

公爵府

畀面勳章

咪係, 最佳編劇喎, 最佳電影喎, 係咪怕又係杜琪峰, 先比佢咋
歡迎參觀『文。穎之家』

珍珠宮

畀面勳章

冇...聽人講套戲勁悶同埋我超憎城城!!!!

子爵府

我睇過套戲, 勁悶, 同埋唔覺得郭富城做得好.

子爵府

仲攞咗咁多獎,咁真係好唔明.

別墅

好同意﹗成套戲做得最好喺天佑。
個老豆亞媽咁衰,個仔係好慘,我係睇到有啲心up,但亞吳景滔做得好表面,啲演技麻麻,一啲都唔好睇﹗

ritaor66 寫道:
我反而覺得天佑做得好好bor
佢做大個咗ge仔仔....知道咗個老豆同阿媽都無可能搵番自己個樣....好可憐ar :cry: :cry:
其實阿"吳景滔"都幾木同埋喊得幾假ar...
我淨係覺得佢係好靚仔jor

伯爵府

尋晚睇咗套"門徒"...好好睇
如果呢套趕得切報名我諗win硬
"父子"呢套戲真係
唔通攞獎戲真係會悶死人先得ga ?-( ?-( ?-(

首頁

尾頁

跳至