跳至

首頁

尾頁

洋房

加料落糊仔

上星期見小b食糊仔都食得幾好,就+d西蘭花落糊仔,但小b去唔到便便,今日去聽仁安的講座,原來第一次唔好加西蘭花落糊仔,請問你地會起初比什麼落糊仔食啦?謝謝!
29個惠康印花=$15 網褲4條=$40;高潔絲產婦衞生巾(全新未開過)10條,送1片佩儷試用裝=$15 Pampers甜睡BB年曆=FREE;Friso美素樂no.2 $8 coupon 4張=$10 以上物品可用 pampers M/L片或思詩樂乾/濕棉或其他bb用品同我交換,馬鞍山交換.

大宅

Re: 加料落糊仔

可以試下香蕉, 便便都易d!

別墅

第一次加菜

之後加魚

依家加瓜

bb好快食晒...

複式洋房

點解唔好加西蘭花落糊仔??

水晶宮

好媽媽勳章

我唔敢咁快比阿女食西蘭花....因為西蘭花好多蟲,而且要浸好耐先可以清除晒d農藥.
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

如果要整西蘭花我會浸2個鐘, 同埋買有機既無咁多農藥, 再徹底煮熟再焗淋先用攪拌機攪!

patpat234 寫道:
我唔敢咁快比阿女食西蘭花....因為西蘭花好多蟲,而且要浸好耐先可以清除晒d農藥.

洋房

我打算明天試下紅蘿蔔,我想問下食紅蘿蔔及南瓜是否不要連續食2天呀?怕會面黃?
29個惠康印花=$15 網褲4條=$40;高潔絲產婦衞生巾(全新未開過)10條,送1片佩儷試用裝=$15 Pampers甜睡BB年曆=FREE;Friso美素樂no.2 $8 coupon 4張=$10 以上物品可用 pampers M/L片或思詩樂乾/濕棉或其他bb用品同我交換,馬鞍山交換.

大宅

我一個星期俾柔柔食2-3次! 第一次食就連續試3日睇下有冇敏感!

大宅

me2 呀~~通常要浸幾耐先得呀??

patpat234 寫道:
[/quote]

首頁

尾頁

跳至