自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

迪士尼美語世界

請問各位對 - 迪士尼美語世界呢套書有咩意見同睇法, 值得買嗎?

男爵府

Re: 迪士尼美語世界

cartoon is good for 0-6 year-old, very attactive.
dvd can instead of TV program. esp good for have maid family.

水晶宮

如果你自問係一個懶懶媽咪,就不要浪費了!當初我都想買的,但原來須要媽咪或身邊人配合好多套碟內之進程等等,自問真係好積極可跟足才去買,否則買回來只會擺了在家封塵的! 因為真係幾貴!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

複式洋房

我個仔用緊,依家1歲三個月已經認得A-Z大楷、部份a-z小楷,幾十個vocab.而且佢真係對英文同睇書好大興趣,佢就算扭緊計,一話"阿b睇書丫",佢就即刻收聲,我每晚抽大半個親子時間同佢進行。
生得佢出就要擺時間ga la,教個仔野,唔係有冇時間的問題,而係願唔意抽時間的問題...

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

我覺得套野old-fashion. 撇除個別小朋友吸收問題, 其實好多好便宜gei教具都一定可以得到佢果d效果.

依套野咁多人buy, 其實我覺得係 羊群心理及名牌效應居多.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

首頁

尾頁

跳至
熱門主題