夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如果發覺個老公去滾, 你地會點做呀

好難過......都唔知點好...

水晶宮

Re: 如果發覺個老公去滾, 你地會點做呀

你意思係如果你發現你老公去滾,你會好難過,唔知點好or你發現你老公真係去滾呀

男爵府

發現老公真係去滾呀 ..

男爵府

大廚勳章

點發現?佢知唔知你知??

男爵府

佢都唔知我知, one night, I found him to play MSM., when he go to china, I check him e-mail.
我好難過. ...
我同佢拍拖+結婚都14年. 有2小朋友
你地會點做呀????

珍珠宮

2020勳章

好實際咁講, 你地既財政情況係點先? 你能自給自足嗎? 如果可以就立刻將你有既証據比佢知, 逼佢簡/講清楚,佢會離開個女人定係離開你!
如果你財政上仍然好需要佢既, 我就覺得你最好忍一忍先, 做好最壞既準備,(無論係錢定係住既問題), 再同佢講清楚, 要個家定係要個女人! 不要太衝動始終你仲有小朋友要照顧!
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

子爵府

唔洗諗亦唔洗驚更加唔好傷心!因為c6咁賤唔值得為佢流一滴眼淚. 我地係人,女人都係人. 男女平等,無老公唔會死,成年人又為人母親點可以咁懦弱,你的孩子會以你為榜樣的. 你有手有腳,唔會死架! 果d賤男,你無理由可以比佢自己出去風流快活,而你就日日係屋企以淚洗面. 一於收集佢不忠證據告佢通姦同佢離婚.
[fly]YAN Yan yan[fly]

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我諗一定要舖定後路先law, 女人真係要有錢傍身先得, 你仲要湊住仔女tim :-x 唉, 其實都幾難比意見架, 因為唔係當事人, 我係外人從旁觀者角度梗係覺得不能容忍要離婚啦 但係到到真係面對時又唔知會變成點, 你老公平時對你點架 :cry:
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

別墅

如果係第一次的話,你可以同佢講下,試下佢,睇下仲值唔值得你去原諒。如果已經唔止一次,又或者你已對他死心,咁就算了吧

男爵府

我諗已經唔止一次, when I check him e-mail, this is not the first time.

我想離婚...but we're same company to work,how to do...

複式洋房

Co_Co 寫道:
我諗已經唔止一次, when I check him e-mail, this is not the first time.

我想離婚...but we're same company to work,how to do...

離婚is ok...same company..咁咪同佢講掂數叫佢走囉...唔好係度阻住晒...話晒係佢衰...

禁止訪問

複式洋房

你唔好唔開心啦,其實呢d事係而家呢個社會係好平常,你而家要諗既係你d小朋友,既然你地一齊咁耐,佢要去滾咪由佢lor,感情冇左就係冇左,最緊要你安排到你冇左佢既生活...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

我想是我的話:....先帶對仔女離開先...比的時間自己冷靜及說明比小朋友知父母發生了什麼事...但無論發生什麼事爸爸媽媽永遠都是爸爸媽媽,不會變...

無論自己需不需要男人養..我想當男人對不起自己時..從這一刻開始.."女人...堅強起來!! 馮自己有手有腳一定可以生活..只是慳一點不會無得食"...

同公司不是一個問題...當他透明...不要埋其他人眼光...因為你真的需要比自己一個人想清楚自己想點...

:-? :-? http://www.babyhome.com.tw/bb/176899 :-P :-P 家樂仔成長日記

男爵府

我兩個小朋友而家1個 2歲 1個 1歲..

我想是需要時間去想清楚自己想點, 這一刻我覺得好唔開心, 又要面對佢, 又要面對小朋友
又要面對我父母…

我會接受現實佢出去偷食..

別墅

其實妳都作了最壞打算 "離婚", 妳不如比佢知妳已經知道佢去偷食, 睇下佢有咩反應啦. 因佢可能以為妳唔知所以仍然繼續, 時間長了, 事情就更加復習. 如果佢知到妳已知道, 佢就要立即作出決定. 等佢煩好過妳煩啦, 而妳到時咪睇情況才決定去定留law.

男爵府

Yes! you're right, 時間長了, 事情就更加復習.
Thanks for your advise.

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

Co_Co 寫道:
Yes! you're right, 時間長了, 事情就更加復習.
Thanks for your advise.

其實你最好就做好心理準備, 將佢個 D MSN 同 E-MAIL PRINT 2 份出黎, 之後就放一份屋企然後寫低你已經知道晒, 再帶埋另一份 COPY 同小朋友返阿媽度住, 再唸清楚自己點做.

別墅

我老公成日都要去上海出差, 我都好怕佢會攪人或比人攪. 因佢都算幾靚(佬)的. 有時唔知係咪自己多疑, 我覺得佢唔想我睇佢的email, 又唔鐘意我攪佢部電腦. 唔知係怕我睇到d唔應該睇的還是怕我會攪壞佢部電腦. but anyway, 我都唔想睇, 我怕真係比我睇到d野, 我0願唔知好過. 起碼佢現在都對我好好. 就算有, 我都唔想理. 因我是全職媽媽. 我經濟上要靠佢. :-( :-(

首頁

尾頁

跳至