意見反饋
義工

單親天地 今日: 7|主題: 17122

送出皇牌高兒聰、保兒加營素 sample,內用衛生棉條

男爵府

國民生產總值:9600

大廚勳章

送出皇牌高兒聰、保兒加營素 sample,內用衛生棉條

(1) 皇牌高兒聰..........呍呢嗱味 36gX1

(2) 皇牌高兒聰..........朱古力味 36gX1

(3)保兒加營素 ..........呍呢嗱味 45.7gX1

(4)內用衛生棉條.......12支X1盒

(5)內用衛生棉條.......3支X1盒

4&5 係我代另一位媽咪送出,係呢度多謝個位媽咪

請版面留言,不要PM我,我會付郵資寄出

唔好意思唔記得講只限單親媽咪 :-P

大宅

國民生產總值:1707

Re: 送出皇牌高兒聰、保兒加營素 sample,內用衛生棉條

Can You Give Me (4) & (5),Thanks!
天朗在1998年12月31日晚上7:44分於東區醫院出生
天晴在2005年4月17日早上4:30分於瑪嘉烈醫院出生

禁止訪問

國民生產總值:5142

Re: 送出皇牌高兒聰、保兒加營素 sample,內用衛生棉條

男爵府

大廚勳章

[quote]
lmk 寫道:
(1) 皇牌高兒聰..........

禁止訪問

男爵府

大廚勳章

(4)內用衛生棉條.......12支X1盒

(5)內用衛生棉條.......3支X1盒

4&5 係我代另一位媽咪送出,係呢度多謝個位媽咪

請版面留言,不要PM我,我會付郵資寄出

唔好意思唔記得講只限單親媽咪

禁止訪問

男爵府

大廚勳章

you are welcome.......

禁止訪問

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.