意見反饋
義工

自由講場 今日: 4615|主題: 1004732

跳至
有冇人睇左今集怪談呀?隻樹精好恐怖呀!

別墅

國民生產總值:878

有冇人睇左今集怪談呀?隻樹精好恐怖呀!

有冇人睇左有線今集<怪談>呀? 隻樹精好恐怖呀! d頭髮好長, 冇手冇腳架!!

大宅

國民生產總值:1455

Re: 有冇人睇左今集怪談呀?隻樹精好恐怖呀!

但係我就一路睇一路笑

男爵府

國民生產總值:9695

2018勳章 畀面勳章

我聽我同事講bt有得dl"清晰版",佢話睇得好清楚0嫁
若要人不知,唔好太低B~~~

別墅

國民生產總值:598

好外星人feel, 突然飛走左, 仲有好清晰, 長頭髮白袍

別墅

有冇人知道邊度有得download呀??

男爵府

國民生產總值:6520

好媽媽勳章 畀面勳章

乜係有線播哦段片唔係當事人(有用電話訪問)?! 咁又點會有'清晰版'呢!? 如果有, 呢段片就好有問題-->[size=large]

大比 比比 bb 係2月13日出咗世, 體重有3.97kg :-P :-P 2月19日-3.935kg 7月27日-(出咗1隻牙仔下R1)&轉身:扒->平 8月13日-8.360kg](身長67cm; 頭圍43.3cm)(出咗2隻牙仔下R1,L1)&轉身:爬爬-有時縮起個肚 11月27日-8.560kg(上3, 下3)拍手, give me five

別墅

係當事人俾段片俾梁思浩嘅, 當事人用手機影所以好朦同震震下

複式洋房

國民生產總值:438

伯爵府

國民生產總值:15581

真係伙好想睇下呀~

伯爵府

國民生產總值:15581

我都好想睇下...有冇人有個條link呀~

珍珠宮

國民生產總值:49542

youtube 有呀
here~~

大宅

國民生產總值:3957

個師父話唔係樹精黎嫁,因為樹精唔會飛走喎

侯爵府

國民生產總值:23416

又係wor..經妳咁講..好似氣球 :mrgreen:
[quote]
HH 寫道:
但係我就一路睇一路笑

別墅

段片真係好朦, 起電視度睇清楚好多喎.

別墅

國民生產總值:680

子爵府

國民生產總值:10168

我o個晚睇完, 宜家仲好驚, 仲有, 阿司徒師傅話, 特技做唔到呢個效果..

大宅

國民生產總值:2735

好想睇, 但又驚, 都係聽日至睇lu!!

公爵府

國民生產總值:26697

畀面勳章

個司徒師傅係特技高手黎架??
hinhinmom 寫道:
我o個晚睇完, 宜家仲好驚, 仲有, 阿司徒師傅話, 特技做唔到呢個效果..

大宅

國民生產總值:1081

真係好恐怖呀

男爵府

國民生產總值:6685

我睇完又冇驚喎,幾得意呀!

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.