意見反饋
義工
跳至
[2007年] 07年2月份BB Club (豬朋狗友)

大宅

國民生產總值:1800

07年2月份BB Club (豬朋狗友)

點解

大宅

國民生產總值:1889

睛靈勳章 畀面勳章

Re: 07年2月份BB Club (豬朋狗友)

係啦...唔見

男爵府

國民生產總值:7208

畀面勳章

係啦.........無啦啦又會唔見咗,咁得意

大宅

我相信比BK負責人Cut架...但我唔知點解..唔通唔比我地攪BB Club

洋房

國民生產總值:301

O DEAR! Anyway, we have to keep it going!

侯爵府

國民生產總值:23517

2011至尊種植勳章 畀面勳章

咁即係點

珊瑚宮

國民生產總值:113477

好媽媽勳章

係喎,唔見咗嘅 :-(

子爵府

國民生產總值:11242

好媽媽勳章 畀面勳章

點解會冇左 :-( :-(

男爵府

國民生產總值:7822

好媽媽勳章

"O"
無端端俾人cut 左 ?

大宅

國民生產總值:1345

係囉, 點解唔見左既? 我想搵番來睇都冇. 不過唔緊要, 我地繼續搞2月bb club, 呵.....

大宅

國民生產總值:1659

I also want to join this BB club!

男爵府

國民生產總值:5790

男爵府

男爵府

我諗係因為之前有一個bb會,佢地會收會費同次次gathering再收費,更因而咁搞到好煩所以bk唔比人明目張膽搞會掛。不過,0406個邊都成日有gathering,但佢地係次次gathering先收錢,咁就無比人cut到個topic。

別墅

國民生產總值:630

咁我地依家定哂日程未丫?
上次係米講到選荔枝角做gathering point ??

大宅

國民生產總值:3129

吓.... 攪gathering bk 要收$$ 架

princess_mama 寫道:
我諗係因為之前有一個bb會,佢地會收會費同次次gathering再收費,更因而咁搞到好煩所以bk唔比人明目張膽搞會掛。不過,0406個邊都成日有gathering,但佢地係次次gathering先收錢,咁就無比人cut到個topic。
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

大宅

我想次次聚會, 次次清數, 我都唔想有錢銀問題....我都擔心有人會運入來取利益, 所以各位媽咪都要小心呀....

我報告下情況先...
現在我已經聯絡了奧運站維港灣會所, 價錢如下 :
MON-FRI 8am - 6pm - HKD200 per hour
MON-FRI after 6pm, SAT/ SUN/ Holidays - HKD300 per hour.
我等緊荔枝角???, 那位媽咪覆我...
我想搵到適合地點, 再決定時間....再有最新消息再聯絡大家..
以下是已報名媽咪..
1 Chebridge
2 idalai2007
3 unicornson
4 Angela.T
5 CCparents
6 CCW
7 Celia_ip
8 Crury
9 csycin
10 cyuen2020
11 geniusbb
12 hanahaha
13 HappyMom&Dad
14 hibb
15 Himby
16 ice-cream88
17 IK007
18 jessicashek
19 jesslo105
20 Kathy Chan
21 kayan_428
22 keekee8520
23 kitty1207
24 kittykid
25 korie
26 m&w
27 manicheung
28 Mrs Harbutt
29 onchai
30 princess_mama
31 rainbow2006
32 RITTY
33 tammyhw
34 van tam
35 venusbaby
36 wcwc
37 xo_cat
38 zaku911
39 十仔
40 大頭
41 小天使
42 小賓女
43 彤b
44 苤毞妏
45 雪~bb
46 獅子油
47 澄媽
48 潮流媽咪
49 豬B媽咪

大宅

國民生產總值:1659

我都想報名呀!

my email :
[email protected]

別墅

國民生產總值:966

各位參加 bb 會o既 mami 有無位港島區架!?

大宅

國民生產總值:2968

我住港島區,有咩幫到心呀?

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.