意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 55|主題: 133133

[搵食推介] 近來有冇人去過帝京dinner buffet??掂嗎??咩價錢??

公爵府

國民生產總值:26697

畀面勳章

近來有冇人去過帝京dinner buffet??掂嗎??咩價錢??

男爵府

國民生產總值:5460

Re: 近來有冇人去過帝京dinner buffet??掂嗎??咩價錢??

我會今買去。價錢︰$298 15% off for over 2 persons.

禁止訪問

國民生產總值:2149

Re: 近來有冇人去過帝京dinner buffet??掂嗎??咩價錢??

男爵府

國民生產總值:6570

近來有冇人去過帝京dinner buffet??掂嗎??咩價錢??

新地會會員逢星期三可享買一送一(頭50位預訂).

男爵府

國民生產總值:5460

我昨晚食完啦,我覺得比之前差了,食物普通,如用這個price不如去nikko啦。

侯爵府

國民生產總值:23081

咁岩

侯爵府

國民生產總值:23081

唔怪得尋晚咁多人啦!
fanfung 寫道:
新地會會員逢星期三可享買一送一(頭50位預訂).

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.