意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 45|主題: 88734

有冇人知Longchamp袋幾時會有折呀

男爵府

國民生產總值:5787

有冇人知Longchamp袋幾時會有折呀

如題

侯爵府

國民生產總值:23162

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 有冇人知Longchamp袋幾時會有折呀

sogo有折時佢多數都會減架
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

子爵府

國民生產總值:10676

2018勳章

bebu123

通常幾多折呀...唔該晒!!!

侯爵府

國民生產總值:23162

好媽媽勳章 醒目開學勳章

佢唔係個個款有既,上2次我去買既時候,係細袋同長型袋,折左都係四百幾架咋。
不過好快比人買晒架啦。

LONCHAMP

我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

洋房

國民生產總值:610

I bought 2 Longchamp when SOGO on sale. One is big red one and the other is 長型袋 with zipper, I used the red one and the long one is still brand new. Then I bough another 3 new bags so I am kind of regret. Anyone has interest, PM me!

男爵府

國民生產總值:9933

好媽媽勳章

我有vip

大宅

國民生產總值:1054

mywong,

咁有幾多折

mywong 寫道:
我有vip

男爵府

好媽媽勳章

正價好似85

waiwaimummy 寫道:
mywong,

咁有幾多折

[quote]
mywong 寫道:
我有vip
[/quote]

大宅

國民生產總值:1054

mywong,

Thanks.
咁駛唔駛show card呀? or 講vip no.就得呢?
皆因我想買個細size hand carry袋.
pls PM 你vip no.

mywong 寫道:
正價好似85

複式洋房

國民生產總值:173

mywong

我都想知, 請pm我, thanks!!

珍珠宮

國民生產總值:30509

mywong

我都想知, 請pm我, thanks!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

男爵府

好媽媽勳章

sorry各位, 正價9折先啱

大宅

國民生產總值:2015

Can you pm me your vip no. also? Many thanks.

大宅

國民生產總值:2559

BK Milk勳章

mywong,
Can u share your VIP no also because I want to buy one too? Certainly, if it is not necessary to show the VIP card. Thanks so much.

大宅

國民生產總值:4892

Hi,mywong,

Can u pm your vip no. to me?Thank You So Much

rio

男爵府

國民生產總值:6196

2018勳章

Hi, mywong

我都想知, 請pm我.

Thanks!

twchung
莫為閒人動氣.

垃圾可以循環再用, 廢物只會污染環境

民房

國民生產總值:16

mywong,

please pm me yr vip no., thanks a lot.

大宅

國民生產總值:1197

如果有hsbc白金咭有九折

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.