意見反饋
義工

自由講場 今日: 1420|主題: 1004435

跳至
我想話比大家知,我頭先岩岩見到...........

公爵府

國民生產總值:29677

我想話比大家知,我頭先岩岩見到...........

我頭先係公司門口見到一隻類似恐龍既動物呀 有成半隻貓咁大隻 初初我都以為係蜥蝪黎架 點之,佢一見到我就走返入d草叢裡面時,侉竟然淨係用後腳咁行呀

真係架 有冇人可以話我知個隻係咩黎架

子爵府

國民生產總值:11319

Re: 我想話比大家知,我頭先岩岩見到...........

個樣係點架?

禁止訪問

國民生產總值:25495

Re: 我想話比大家知,我頭先岩岩見到...........

洋房

國民生產總值:208

恐龍 what colour & looks ra???

珍珠宮

國民生產總值:34818

詳細d 形容下條恐龍個樣

大宅

國民生產總值:1477

恐龍

侯爵府

國民生產總值:24389

Where is your office???

公爵府

你笑人既

不過條恐龍仔真係好似孖寶兄弟裡面個隻恐龍公仔架~~
隻恐龍仔全身綠色架,不過,我見到佢有小小紅色斑點
:mrgreen:
cway 寫道:

伯爵府

國民生產總值:17696

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

吓呢個年代有恐龍 ??唔係呀MA

若果你見到有恐龍 蛋我想要一隻可唔可以幫我去草叢搵下有冇蛋.

我想問你係邊區見到等我唔好去, 我唔想比佢食左我.
[img][/img][img align=left

公爵府

我係屯門近小欖囉~~~
呢樹好多樹架.....................
katherine612 寫道:

Where is your office???

水晶宮

國民生產總值:64909

叻叻勳章 畀面勳章

:-P

侯爵府

國民生產總值:22812

WINNIEYIP,
會唔會係.......貝貝既失散...兄弟............. [size=xx-large]鱷魚呀

侯爵府

國民生產總值:21529

你唔用電話影低佢?!!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔係呀MA, 係屯門, 我個女昨日去左我亞姨屋企係屯門, 若果佢行左去我亞姨個度食左我個女咁點呀, 要打比亞姨比佢小心D睇住我個女~~

珍珠宮

國民生產總值:43348

咁似以前隻垃圾蟲
WINNIEYIP 寫道:
你笑人既

:mrgreen: [quote]
cway 寫道:
[/quote]

禁止訪問

國民生產總值:2701

珍珠宮

國民生產總值:34818

你笑人既

:mrgreen:
好似好多年前 clean hong kong 個隻恐龍仔, 都幾可愛吖

公爵府

你唔係掛 叫我幫你搵入草叢搵恐龍蛋

我覺得你地好似當我亂up咁wor~~~
[size=x-large]我雖然唔肯定係唔係恐龍仔,但我post出黎,係想問下有冇人知可能係乜黎jak
milkbear23 寫道:
吓呢個年代有恐龍 ??唔係呀MA

若果你見到有恐龍 蛋我想要一隻可唔可以幫我去草叢搵下有冇蛋.

我想問你係邊區見到等我唔好去, 我唔想比佢食左我.

伯爵府

會唔會真係變色龍呀??

珍珠宮

國民生產總值:37007

好媽媽勳章 大廚勳章

winnie~你有冇眼花 重要係一隻用後腳行既恐龍仔
你笑人既

:mrgreen: [quote]
cway 寫道:
[/quote]

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.