跳至

首頁

尾頁

別墅

請問BB每日疴幾多屎屎才叫正常?

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Re: 請問BB每日疴幾多屎屎才叫正常?

仁安d nurse 話 48hr 一次都ok
健康院d nurse 話一日一次
?-(

別墅

唔該晒!

別墅

Re: 請問BB每日

我個b平均一日3-4次大大架

.認住我呀,我會告僱主的.

大宅

我去開健康院d姑娘話一日四次先正常喎 ?-(
上個禮拜我個b就一日可以疴到四次, 但係呢個禮拜就一日淨係得一兩次.. 好驚! 聽日又要去健康院啦, 驚醫生話佢黃, 要照燈

伯爵府

好媽媽勳章

食人奶又會疴多幾次....

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我阿b食人奶,一日呵6-7次,每次換完片先呵,個幾星期已經用完60條片。 :-(

伯爵府

好媽媽勳章

sjlam, 你呀b好鬼"醜樣"! 好鍾意呢d b樣! 你睇下我亞b: http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=album&mid=52511&folderid=1221684&u=0

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章

mine too! So relieve to have someone share this experience. I thought my BB is too naughty at first.

sjlam 寫道:
我阿b食人奶,一日呵6-7次,每次換完片先呵,個幾星期已經用完60條片。 :-(

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

嗰次問姑娘係因為bb無便便
不過我阿b一日都有五六次嘅

大宅

我隻奀豬仲誇,呢頭同佢換乾淨片食奶,食食下又砵屎,轉個頭又要換過,一包 newborn pampes 只係可以用兩日半,真係買褊都買到窮!
只許周官放火 不許百姓點燈

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 請問BB每日蚒幾多屎屎才叫正常?

pauljr 寫道:
mine too! So relieve to have someone share this experience. I thought my BB is too naughty at first.

[quote]
sjlam 寫道:
[/quote]

好過我O丫... 我隻衰豬仲衰, 以為佢疴完, 點知係新舊片交替途中又再疴, 整污糟過D衫 & 被幾次啦 :evil: 搞到我一日要同佢洗屎

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

dogdogling 寫道:
我隻奀豬仲誇,呢頭同佢換乾淨片食奶,食食下又砵屎,轉個頭又要換過,一包 newborn pampes 只係可以用兩日半,真係買褊都買到窮!

我同你差唔多咋, 餵一次奶要換3條片... 最誇1日可以用16條
都唔知佢咩構造

別墅

我亞B係17/4 6:00pm疴完一篤大便後到家陣仲未有第二篤, 只有大篤尿, 真令人擔心呢, 因為之前一日都有三、四篤便便架~~~
要帶他睇醫生嗎?

大宅

阿b食奶粉一日痾一次

大宅

小倩 寫道:
[quote]

我同你差唔多咋, 餵一次奶要換3條片... 最誇1日可以用16條
都唔知佢咩構造 [/quote]

我而家叫佢做"造屎機器"

大宅

你 bb 食人奶定奶粉架?佢而家肯唔肯食奶?個肚仔有無漲多

別墅

dogdogling
食奶粉多,依然好胃口,餐餐3 oz奶,間中食人奶+奶粉 ,肚仔唔算太漲。
點好?

大宅

jojowong66 寫道:
dogdogling
食奶粉多,依然好胃口,餐餐3 oz奶,間中食人奶+奶粉 ,肚仔唔算太漲。
點好?

會唔會你開奶分

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

[quote]
jojowong66 寫道:
dogdogling
點好?

會唔會你開奶分

首頁

尾頁

跳至