意見反饋
義工

想生BB 今日: 11|主題: 98667

請教食/飲花膠會多d分泌嗎

複式洋房

國民生產總值:370

請教食/飲花膠會多d分泌嗎

呢個週期開始食/飲多左花膠,點知排卵(琴日已排)前持續個幾星期一直多分泌,我一直都用d仔check..都係上深下略深(幾乎與上線同色)唔知係咪同食花膠有關呢??我覺得反而對要確認到上深下深加添左困難,因為成個星期都差唔多d仔上下同色...又持續多分泌..

別墅

國民生產總值:689

Re: 請教食/飲花膠會多d分泌嗎

我上兩個cycle响排卵前一,兩日都有飯冇花膠湯, 之後幾日分泌多d, 呢兩個cycle冇飯, 真係冇muk分泌, 我諗同花膠有關, 不過多d分泌物係咪好d呢??請指教.

男爵府

國民生產總值:6716

hi,
想問點樣煲花膠湯同埋係邊度買會好d.
朗朗B 2010年10月9日出左世勒..

複式洋房

國民生產總值:372

豬女女 寫道:
hi,
想問點樣煲花膠湯同埋係邊度買會好d.

睇呢度丫~
https://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=963896&forum=40&11

瑪瑙宮

國民生產總值:131275

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

jacobcatcatcat,

你下線深得黎, 粗度同上線係咪一樣?

複式洋房

國民生產總值:370

miffymiffy 寫道:
jacobcatcatcat,

你下線深得黎, 粗度同上線係咪一樣?

係呀..同上線一樣粗的..下線個深度同上線幾乎相同深..不過條下線o既上部份未算係深色實線囉..

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.