意見反饋
義工
跳至
[2007年] 月經問題

別墅

國民生產總值:797

月經問題

請問有沒有人月經如下: 我係開刀生,吾知点解會咁~~有设有其它媽媽一樣

(1) 量比末生之前多?
(2) 去廁所小便時,經血照滴?

複式洋房

國民生產總值:481

Re: 月經問題

fatchewbb 寫道:
請問有沒有人月經如下: 我係開刀生,吾知点解會咁~~有设有其它媽媽一樣

(1) 量比末生之前多?
(2) 去廁所小便時,經血照滴?

我都係開刀, d人話第1,2次月經係咁, 我都係好似開咗水喉咁 !

禁止訪問

國民生產總值:684

大宅

國民生產總值:1599

我都係開刀啊,我都係啊,一日就好似以前一次甘多,仲要FEEL到一舊一舊錦湧出嚟,去toilet仲滴到成個馬桶紅當當

Welcome To My BB's Blog~My BiRtHdAy Is 27th,FeB.,07

別墅

多謝各位回覆 我驚到打電話問 doctor 佢話正常,如果真係太太多.....可以食藥止血.不過我唔想藥控制 :cry: 我...真係可以1日用l包衛生巾 .咁大個女都沒有試過咁 :-( 希望我地下個月唔好再血流成河

大宅

國民生產總值:2968

我依家仲餵緊人奶,所以仲未黎m呀,我都係開刀生架,係唔係個個開刀生第一次黎m都係咁架?

別墅

Doctor said that: YES

大宅

國民生產總值:3396

我冇餵人奶差不多成個月啦, 未黎喎, 聽完你地講我好驚, 順產會唔會冇咁多架?
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

大宅

國民生產總值:2291

我係餵人奶o既...呢個月o岩o岩o黎左
都係開刀o既
但係我o黎得4day..
仲要係得2day比較多o的咋wor...

大宅

國民生產總值:2685

我bb 12/2出世, 開刀o既, 半人奶, 我o向10/4第一次黎番m,黎左3日到, 好少量....點知21/4又再黎過, 到依家都仲有, 又係好少量, 唔知搞mug....

別墅

國民生產總值:540

我都係開刀生, 昨日先黎第一次, 今日覺得真係比以前多好多, 我仲以為有問題, 而家聽到大家都係咁, 我個心都定d... :mrgreen:

大宅

國民生產總值:2399

我已生

洋房

國民生產總值:439

我都係開刀,前幾日M黎,多到嚇死我,搞到我連夜去百佳買M巾,仲驚夜用頂唔順,買左産婦用嘅添,真係醜死鬼喇.
My baby's blog Best Regards, Nicola

民房

國民生產總值:29

我係順產, 無餵人奶, 2月尾生完4月初已來經, 黎左3日. 量極少

大宅

國民生產總值:3974

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都係順產, 無餵人奶, 2月12日生完...都今日都未來經

大宅

國民生產總值:1345

我係2月8日開刀生bb架, 頭兩個月喂半人奶比仔仔, 四月初睇完產檢, 醫生話子宮收縮得好好.

跟住過左幾日就來"m", 不過個量好少, 來左兩日就停左啦.

到依家都未來過, 唔知點解?

侯爵府

國民生產總值:20366

死囉... 我2月18日生..順產... 餵左3日人奶咋... 而家全奶粉... 不過我到而家都未黎 M wo... 好驚 wo~

複式洋房

國民生產總值:372

我都係順產,我係半人奶,2月27日生,4月19日來了五日M,量極少,食了西瓜後,點知4月29日又來M,也是極少到了5月2日都未停....

子爵府

國民生產總值:12818

畀面勳章

我2月22開刀生,餵半人奶,在4月30號黎返,頭一日時感覺好似穿水咁湧出黎,尤其在坐底耐左一起身果下...第二日都係好多,第三日仍然血流成河咁...今日終於好dd,起碼冇左d一舊舊血先

大宅

國民生產總值:1393

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.