意見反饋
義工
[2007年] 我見紅4日啦..仲未生得....

別墅

國民生產總值:628

我見紅4日啦..仲未生得....

睇下我個blog啦....真係好心急....

http://hk.myblog.yahoo.com/stupid-mum/

大宅

國民生產總值:2151

Re: 我見紅4日啦..仲未生得....

hihi qqyuen~
我唸你都差不多生得喇 祝願你大小平安

大宅

國民生產總值:1098

我諗你係咪應該入醫院呢...見紅4日喎

qqyuen 寫道:
睇下我個blog啦....真係好心急....

http://hk.myblog.yahoo.com/stupid-mum/

洋房

國民生產總值:263

我係加拿大架...呢到既姑娘都係教..見血都未必生...要穿水及陣痛先入院生...
我睇左你既 blog 喇...都 check 過無得住...不過我都明你心情....
但係你既 細b 咁快有 7 磅...都好勁啊...咁而家係吾係決定 29 號就一定要生架喇..

別墅

醫生係咁講......佢29號星期日day off..所以岩哂佢.......
我今日都有少少痛.....唔知會唔會痛得多呢????

ishiya 寫道:
我係加拿大架...呢到既姑娘都係教..見血都未必生...要穿水及陣痛先入院生...
我睇左你既 blog 喇...都 check 過無得住...不過我都明你心情....
但係你既 細b 咁快有 7 磅...都好勁啊...咁而家係吾係決定 29 號就一定要生架喇..

別墅

coco媽咪, kinlam,

我朋友話見紅下個stage就係陣痛架啦....所以我等緊.....

大宅

國民生產總值:1386

咁預祝你生產順利, 母子平安!

咁係咪即係見紅先打比e生同佢講, 唔駛即刻入院呀?

別墅

其實我個case比較special..因為上一次check我有d肚痛..好似宮縮咁, 醫生摸過我下面check..可能攪到所以bleeding, 但係一bleed就5日...我個friend話我已經過左見紅個stage...所以等陣痛..

如果你乜野都冇做過,突然見紅..要入院架啦....

大宅

國民生產總值:1818

qqyuen~

我諗唔洗咁擔心o既, 因為我有個fd, 第一次同第二次見紅都相隔一個星期, 之後仲唔知幾多日之後先真係生... 你依家真係唯有等陣痛啦

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.