意見反饋
義工

自由講場 今日: 513|主題: 1004817

有冇人試過親身去報工聯會報課程?係唔係勁多人?

男爵府

國民生產總值:6946

有冇人試過親身去報工聯會報課程?係唔係勁多人?

5月頭有得報課程,想問

別墅

國民生產總值:845

Re: 有冇人試過親身去報工聯會課程?係唔係勁多人?

都真係好多人架
不過都睇邊間啦~~

男爵府

我諗住去土瓜灣總部,係唔係要早好多去排隊?

別墅

國民生產總值:680

yes lots of ppl

禁止訪問

國民生產總值:20403

Re: 有冇人試過親身去報工聯會報課程?係唔係勁多人?

大宅

國民生產總值:3618

元朗無咩人

男爵府

你地報過d咩課程?

今次我想報普通話。

大宅

國民生產總值:2504

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Hi Japenese,

我曾去過荃灣和油麻地其中一間(唔記得邊間)報名,都唔多人.... 不過開得少班的課程真係要快d 報名!

我報過的都是學語言的,但多數半途而廢

大宅

國民生產總值:1150

Japenese , 我係屯門O個間工聯會讀過普通話呀 , 個亞SIR 好叻國語, 因為佢係純正北京人。其實唔太多人去報 , 但就要早D打電話去問O下有無位o羅 , 無謂白行一趟o麻 , 比心機多書喇 • Good Luck ! :wink:

別墅

國民生產總值:537

將軍澳果間聽聞d人早到5, 6點去排隊, 真係打晒蛇餅嫁.

大宅

國民生產總值:3847

popuimami 寫道:
將軍澳果間聽聞d人早到5, 6點去排隊, 真係打晒蛇餅嫁.

咁勁~~
點解唔用郵寄方法, 好方便的, 不過就是要入會才可, 我次次都係郵寄方法.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.