意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 246|主題: 88679

跳至
今日去咗H&M, 我仲未試過咁.......

大宅

國民生產總值:2063

今日去咗H&M, 我仲未試過咁.......

今日終於去咗H&M!!!!

估唔到下午3點都有好多人, 試衫要排10個人, D衫唔係想像中咁平同靚, 唔想排隊, 惟有睇鞋, 我咁大個人都從未試過咁樣試鞋!!! ?-(

H&M 係用條膠帶將對鞋扣實, 我問過d職員可否剪開嚟試, 答案係唔得, 所以試鞋時, 你一係每次試1隻, 又或者試晒成對, 但好似"疆屍跳"咁嚟試對鞋好唔好跳同是否舒服, 同埋仲有係無椅俾你坐住嚟試!!!

大佬呀, 真係有無搞錯呀, 對鞋雖然只係$299, 但唔試清試楚又點買呢, 係花園買對$10拖鞋都可以分開著住嚟試, 都唔知依間係咩公司嚟架, !!

仲有, 佢地d職員又無笑容, 答你野又唔係好禮貌, 所以我咩都唔買, 其實咁架服務態度, 係咪應該要杯葛佢d野, 唔好以為香港人d錢好易呃!!! :tongue:

子爵府

國民生產總值:14092

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 我的育兒心得勳章 開心吸收勳章

Re: 今日去咗H&M, 我仲未試過咁.......

我都覺得唔係想像中咁平、靚,(newborn BB 果D就吸引D!),都唔明點解成日都咁多人,好似唔駛$$咁,個人就覺得Zara好D,起碼唔駛咁逼!

禁止訪問

國民生產總值:1320

大宅

國民生產總值:2587

我仲未有時間去過, 但係阿囡有數件h&m 的tee(係親戚送的), 我見個價錢係150左右, 但個款都好普通! 我唔多欣賞!

carolyktong 寫道:
我都覺得唔係想像中咁平、靚,(newborn BB 果D就吸引D!),都唔明點解成日都咁多人,好似唔駛$$咁,個人就覺得Zara好D,起碼唔駛咁逼!

珍珠宮

國民生產總值:49540

我都仲未有時間去行
咁樣試鞋真係 騎呢 左d 喎
唔行下點知對鞋會唔會刮腳 ??

我都係鍾意行 zara 多d, 地點方便d
月頭我就係 tst zara 同阿女每一人一對 金色涼鞋
母女裝

大宅

國民生產總值:2623

To thunder_bunny:
請問 zara 起 Harbour City邊度?? Thanks

公爵府

國民生產總值:25956

好媽媽勳章

真係不知所謂
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

男爵府

國民生產總值:6315

總之去過一次, 唔會有欲望去第2次!

珍珠宮

國民生產總值:49540

甜粟米,
我通常去 habour city
都係由海防道 A/X 前過馬路, 之後右手邊會見到 starbucks
未行到 coffee shop 前會有個商場入口
上左 電梯就會見到 大大個 zara 字牌
就會搵到間野喇~~

呢個路線會清楚d

別墅

國民生產總值:862

我聽完EmiCheng咁講都唔想去...
之前新開個時都好想去..
但聽人講好鬼多人...打算遲d先去睇睇...
而家令到我去既意欲大減....
要我咁試野好冇意思啊!!!~~

大宅

國民生產總值:4057

雖然你們都不喜歡, 但唔知琦琦買係唔係唔駛錢, 我有日見佢左睇右睇, 都係同我們買埋同一貨色.

大宅

國民生產總值:2623

thanks

大宅

國民生產總值:2063

Re: 今日去咗H&M, 我從未試過咁.......

Hi,

原來你地都有同感, 我打算聽日打去投訴吓, 反映我地架意見!!! :wink:

大宅

國民生產總值:4703

Re: 今日去咗H&M, 我從未試過咁.......

咁都得?
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

大宅

國民生產總值:2476

Re: 今日去

我上星期六都同阿女去左.童裝果層唔係太多人,但係冇乜款囉,有條裙我地睇中左,但係去左兩次都冇,又唔會話幫你入倉搵,要你第二日黎過,真係彩佢都傻.仲要我總共去過三次,冇一次有女仔鞋.講靚真係ZARA 靚好多,但係價錢H&M就會平D,有DTEE粗粗地著落街/襯衫都OK.不過質地就唔好EXPECT太多囉...

最後,佢D SALES真係冇乜禮貌
Pretty Princess Petite Prince

子爵府

國民生產總值:13148

好媽媽勳章

禁止訪問

國民生產總值:2165

民房

國民生產總值:7

勁有問題 我之前去過d款式唔係真係咁靚, 最離譜係籃或袋都冇個, 選好想試又要放係手到拎去排隊, 排隊試又排餐死, d 員工又冇禮貌, 十問九唔知叫你自己搵, 搵到就有 好似唔怕冇人幫襯

洋房

國民生產總值:173

H & M is ok wor... no matter the quality and the price is reasonable. Since i know a friends' relative is staff there, so i can get 25% off for all items. The style of kids wear is very fashionable.

禁止訪問

國民生產總值:622

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.