意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 124|主題: 38909

跳至
鬧緊離婚-中風入院老公要女家付院費

子爵府

國民生產總值:11987

畀面勳章

我細妹同妹夫
鬧緊離婚
突然中風入院
佢老公竟然唔肯找數
仲同我地數衰細妹
又話細妹勾佬
又話佢大洗
仲話 佢地聯名d card 數要我地負責

比你地你地點做ar

:-? 沒有一百分的另一半,只有五十分的兩個人 :wave:

大宅

國民生產總值:4072

Re: 鬧緊離婚-急病入院老公要女家付院費

d咁嘅男人唔好要la!

禁止訪問

國民生產總值:4834

Re: 鬧緊離婚-急病入院老公要女家付院費

大宅

國民生產總值:4776

好媽媽勳章

Re: 鬧緊離婚-中風入院老公要女家付院費

自己細妹醫院條數,佢老公唔肯比唯有自己比啦,
唔通唔理個妹咩...
但佢地既卡數,洗鬼理佢,佢有咩能力要你幫佢還卡數呀,
佢唔還錢銀行都係追佢姐,佢自己唔還米等銀行追佢囉,銀行知你細妹係醫院,追都追個死佬先啦

侯爵府

國民生產總值:23400

par3186 寫道:

我細妹同妹夫
鬧緊離婚
突然中風入院
佢老公竟然唔肯找數呢樣我會比, 始終係我個妹
仲同我地數衰細妹
又話細妹勾佬叫佢有證據就攞出黎, 唔好係度生安白造, 告佢誹謗架!!
又話佢大洗點為之大洗先?
仲話 佢地聯名d card 數要我地負責痴線架, 咁你碌卡買層樓我地都要比啦!! on99!!

比你地你地點做ar 叫佢食屎啦!!

♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

國民生產總值:1011

自己個妹有事都會比e院條數先,至於佢哋卡數就乜到唔好理,除非係你個妹做主卡,佢老公係附屬卡,就會追你個妹先,如果掉返轉的話唔洗理佢,當佢唱歌,等佢老公自己找囉

別墅

國民生產總值:722

係呀 而且就算係你妹簽嘅, 亦可能係佢地一齊食飯你細妹簽卡, 或者係佢答應送禮物你妹, 叫你妹自己買野, 跟本無局外人知.

失望 寫道:
自己個妹有事都會比e院條數先,至於佢哋卡數就乜到唔好理,除非係你個妹做主卡,佢老公係附屬卡,就會追你個妹先,如果掉返轉的話唔洗理佢,當佢唱歌,等佢老公自己找囉

大宅

國民生產總值:1720

自己個妹有事都會比e院條數先,至於佢哋卡數就乜到唔好理,除非係你個妹做主卡

totally agree ! even if your sister has done something wrong, she is your sister !

複式洋房

國民生產總值:484

[size=large]醫院條數要找 話明聯名card 數媽.你駛乜理佢.你唔找睇收數搵邊個!!!! 返轉豬肚就屎.一於玩大佢.正一pop kai 佬

男爵府

國民生產總值:9498

醒目開學勳章 畀面勳章

即係你細妹中風入左醫院??
如果係既, 咁女家找都冇問題, 因為已經鬧緊離婚, 算吧~
至於咭數, 叫個仆街去食 c 喇, 自己咭數自己找!!!
荒佢唔係出面收埋條女, 依家惡人先告狀, 屈你細妹咩!!

別墅

國民生產總值:716

個男人..真係

雖然係鬧緊離婚..個老婆而家都入左院仲唔擔心之如仲講e的野..唔係男人埋...佢咁黑心話你呀妹"out 佬"...我覺得個男人咁..應該係個男人"包二奶"...

唔幫手比e院費用唔緊要..但都唔好係度講埋的((單人証詞)) 話度個妹咁哀....

卡數不要埋吧!! 佢都有份..加上未正式離婚..都係個男人應付的$$...係要你地比的話...打999...白痴...男人佬9咁低能..小男人,不如叫人養佢...做小白瞼... :tongue: :tongue:
:-? :-? http://www.babyhome.com.tw/bb/176899 :-P :-P 家樂仔成長日記

大宅

國民生產總值:1148

finger 寫道:
即係你細妹中風入左醫院??
如果係既, 咁女家找都冇問題, 因為已經鬧緊離婚, 算吧~
至於咭數, 叫個仆街去食 c 喇, 自己咭數自己找!!!
荒佢唔係出面收埋條女, 依家惡人先告狀, 屈你細妹咩!!

同意!一定唔找d咭數!等佢自己攪掂!

複式洋房

國民生產總值:309

..........希望你個妹快d好番.
呢d男人,擺明"趁人病,攞人命"
呢個妹醒番之後,仲有排攪...呢個賤男一定仲有好多錢同你個妹計.
我愛鱆魚&小b~

男爵府

國民生產總值:6304

你都話鬧緊離婚la,咁你個妹有事入院,你哋找e院都算叫做合理,始終嗰個係你個妹係你既屋企人......,至於d咭數,你叫個仆街去死la,佢無份+?趁個老婆入咗院就卸晒去個老婆度,佢白痴定低能+?佢鍾意咪唔好找law,咪等人追佢數law,你理得佢死啫...

複式洋房

國民生產總值:320

咁衰....唉..所以一路都覺有壞事發生, d人(好人定衰人)一定會現型..
不想醒也不想睡

別墅

國民生產總值:529

e院數女家比,ok 其它事話之佢,佢不仁你不義,再同你地講什麼、什麽..叫個死仆街早dc,咭數就等佢受,你地留返d時照顧妹妹啦,祝你妹早日康復,

別墅

國民生產總值:527

正一pk男人

男爵府

國民生產總值:7578

我都問你個妹妹係唔係好年輕?

因為我老豆都係中風,不過好嚴重,日日要請人同佢按摩/針灸,條數有排計

你唔俾,法律上都係配偶要俾,醫院會追佢老公。

公爵府

國民生產總值:27501

好媽媽勳章 畀面勳章

par3186 寫道:

我細妹同妹夫
鬧緊離婚
突然中風入院
佢老公竟然唔肯找數
仲同我地數衰細妹
又話細妹勾佬
又話佢大洗
仲話 佢地聯名d card 數要我地負責

比你地你地點做ar

係咪即係你個妹中風呀?
咁d咭數係邊個欠?
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

子爵府

國民生產總值:11987

畀面勳章

溫柔 寫道:
你都話鬧緊離婚la,咁你個妹有事入院,你哋找e院都算叫做合理,始終嗰個係你個妹係你既屋企人......,至於d咭數,你叫個仆街去死la,佢無份+?趁個老婆入咗院就卸晒去個老婆度,佢白痴定低能+?佢鍾意咪唔好找law,咪等人追佢數law,你理得佢死啫...

:-( :-( :-( :-( :-(
佢真系好無情咖
一知道我細妹有排醫就即系數我細妹啦
仲問我地系米而加唔洗負責任wor
好似我地介紹個男人比細妹咁咖
其實我地而加都唔系好信佢
需然佢話已經求証晒
睇埋佢個電話tim
但系此終都無真系拿過出來比我地睇佢所指既事實wor

我本來都好同情佢
但而加我覺得佢越講越離譜tim
日日我仲以為佢咁好去探細妹
原來佢日日去系"chop"細妹d野
唔關心都算
仲去日日煩住佢

佢而加重話細妹有買醫療
又冷好咁話
佢負我0者...我都想佢好既
要幫佢轉去私家wor
最衰細妹自己又系好想去wor
睇0黎細妹都未知佢離硬婚咖啦
一唔見佢隻眼就周圍搵佢咖

咁日日都"求我地救下佢
又話佢自己唔想死响樹
真系聽到都想豪比佢

不過私家價錢又唔系少野
我又怕佢個死佬吞鬼左佢d保險
又唔找數米死

所以而加都唔知點面呀妹
數佢老公又好似"插多佢一刀"
佢又成日同呀妹講系我地唔比佢轉私家咋

死佬已經講到細妹出院
睇下佢住我地邊個度wor
真系黑人憎度無人有

佢總系在呀妹病床前一個樣
一出呀妹病房又不停"啄"住佢地d 咭數同埋細妹既洗費
又話佢會睇到呀妹企番起身...先同佢再講離婚d野

冷好咁....睇到呀妹企番起身wor
一毫都唔比....日篤夜鵝咁睇把鬼咩

所以而加都唔知點面呀妹
數佢老公又好似"插多佢一刀"
唉....煩死呀
:-? 沒有一百分的另一半,只有五十分的兩個人 :wave:

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.