意見反饋
義工
[2007年] 有冇好的兒科醫生介紹呀

大宅

國民生產總值:1054

有冇好的兒科醫生介紹呀

有冇好的兒科醫生介紹呀(港島區), 我仔仔勁nose塞呀, 有d咳tim ar, 好似好多痰呀, 我又想幫佢打"肺練針"呀,有冇好的兒科醫生介紹呀 (最好港島區la)
柏熙樂園<== click here

禁止訪問

國民生產總值:1628

Re: 有冇好的兒科醫生介紹呀

別墅

國民生產總值:630

旺角中心得唔得?
19樓曾英美醫生!
Robert Tsang醫生好細心,又唔dup証,d藥又唔會亂開or太過重手。
佢既病人好多都係由出世睇到依家讀中、小學。
我個囝一路都淨係睇佢!

民房

國民生產總值:47

請比曾英美醫生的電話

別墅

國民生產總值:630

wincyleung,

2787-0013;2787 0018

大宅

國民生產總值:1187

曾英美, 我都係睇佢, 當我咳唔好時, (唔係我亞b). 不過太多人, 要等好耐.

所以我係同亞b去shaukeiwan 愛蝶灣睇chik kei wai. 係bb剛出世時睇ga醫生介紹 (趙永醫生), 因為我家住eastern district. 佢話亞b咁細, 病仲要同佢離到central睇醫生會好辛苦mami 同亞b, 所以佢介紹去返近我屋企ga doctor.
Dr chik 好細心&比起central ga 醫生平好多, 我唸因為租金平~~

等待驗證會員

國民生產總值:186

唔............嘉賓大廈,係九龍,趙長城啦....我呀B上星期先睇完,幾好嫁,有問必答,仲好詳細
我教導你,指示你應走的正道,雙眼注視你,親自作你的嚮導。   詠 32:8

[img align=right]http://b1.lilypie.com/4C33p8.png[/img]

洋房

國民生產總值:301

Ours one is good but too expensive for us, she did her 5 in 1 vaccin there which costed $1680. $600 consultation fee, $780 vaccin the rest for the medicine. It's in Central, quite famous and good. PM me if you want.

洋房

國民生產總值:397

唔好意思, 請問收費貴唔貴, 大約幾錢? 他檢查每次都很仔細嗎 ? 可否pm 地址電話我, 謝謝

洋房

國民生產總值:301

We've been there twice, it was OK. Expensive! E.g. 5 in 1 vaccination costed us $1680. You need referral if you want to go there, let me know before you go (I'll tell u my daugter's name as referral from us), Dr Joseph Pang (Tel.25267633 in Central, bottom of Lankwafong, Hing Wai Building, 9/F)

Hope it helps.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.