意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 16|主題: 124171

有無人做過彩光, 效果係咪真係好得架

珍珠宮

國民生產總值:30256

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

有無人做過彩光, 效果係咪真係好得架

有無人做過彩光, 效果係咪真係好得架, 其實彩光係咪for斑&紋先有效果到呢, 因為我本身係混合性偏油皮膚, 耐唔耐就有暗瘡, 彩光啱唔啱我呢
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

等待驗證會員

國民生產總值:173

Re: 有無人做過彩光, 效果係咪真係好得架

laser is more safe and better effects

juicypig 寫道:
有無人做過彩光, 效果係咪真係好得架, 其實彩光係咪for斑&紋先有效果到呢, 因為我本身係混合性偏油皮膚, 耐唔耐就有暗瘡, 彩光啱唔啱我呢

禁止訪問

國民生產總值:16556

別墅

國民生產總值:616

有暗瘡唔好做彩光呀..因為面上有傷口係唔做得彩光架...!我係美容師所以會清楚彩光係點樣...

:-?  :-)

民房

國民生產總值:22

咁彩光脫毛呢? 好唔好? 我想脫唇毛 & underarm

禁止訪問

大宅

國民生產總值:1003

其實彩光唔KEEP住做,停半年仲多斑過未做前.我家姐就係咁

水晶宮

國民生產總值:68006

laser better than 彩光 lor

禁止訪問

複式洋房

國民生產總值:183

wewe 寫道:
laser better than 彩光 lor

agree!

大宅

國民生產總值:1678

I think it is good and I do it at Baptist hospital.
Isaac仔2004年4月8號在法國醫院出左世啦~~~

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.